Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands Egos
Tilbage

Egos

Egos er en dansk skoproducent, som leverer hjemmesko til mænd og kvinder. Hjemmeskoene er 100 % håndlavet og er fremstillet i naturlig uld, med en sål af ruskind. Uldens naturlige egenskaber, gør materialet perfekt til hjemmesko. Egos sko er designet i Danmark, og fremstillet i Nepal. Den rå uld der benyttes til Egos sutsko stammer fra New Zealandske får. Den rå uld bliver farvet med økovenlige farver. Herefter kartes ulden, og arbejdet med selve udformningen af skoen kan begynde. At fremstille en egos hjemmesko, tager tid og kræver færdigheder. Én Arbejder kan fremstille 2 par sko om dagen.

Lad dine fødder slappe af med Egos

Fåreuld er det perfekte materiale til en hjemmesko. Uld er et naturprodukt med en fantastisk egenskab til at isolerer. Ulden lader fødderne ånden, og skoene vil derfor aldrig føles for varme eller for kolde. Efter hjemmeskoen egos tages i brug, vil den filtede skoen tage form efter netop din fod, så du er sikret et par komfortable hjemmesko, som du nemt kan føle dig afslappet i. Støvsug gerne dine egos hjemmesko for at fjerne støv. Så mangler du et par komfortable hjemmesko, så er Egos mærket du leder efter. Så forkæl dine fødder med et par hjemmesko fra Egos.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af hjemmesko til mænd og kvinder fra Egos. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.