Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

EL NATURALISTA

El Naturalista er et spansk brand med en unik evne til at fusionere mode med bæredygtigt design, og det spanske brand har udviklet et unikt koncept med en stor fanbase over hele verden – El Naturalista bekymrer sig om miljøet og mennesker, og det skinner tydeligt igennem i brandets unikke sortiment af sko, støvler og sandaler. Det spanske brand gør, med andre ord, stor brug af lækre, bæredygtige materialer.

Derfor er sko, støvler og sandaler fra El Naturalista udført i lækre kvalitetsmaterialer såsom læder og skind fra kvæg, som har levet under ordentlige forhold – og det kan ses på brandets materialebrug, som summer af kvalitet. Brugen af kvalitetsmaterialer gør også, at det spanske brand er garant for modesko, støvler og sandaler, der er beriget med stor komfort og en fantastisk pasform, så brandets fodtøj altid sidder perfekt.

Stor kvalitet er dog ikke det eneste, som El Naturalista har at byde på, da det spanske brand kombinerer de lækre materialer med et moderne look. Derudover er sko, støvler og sandaler udført med et naturligt touch, der løfter brandets look til nye højder. El Naturalista sender to nye kollektioner på gaden hvert år, som appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder, der har en hang til bæredygtigt design.

Ryd alle filtre

El Naturalista

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.