Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Elton
Back

Elton

Elton er et dansk brand med base i Herning, som servicerer hele Skandinavien samt store dele af Europa med elegant og klassisk dametøj. Elton finder inspiration til nye kollektioner af modetøj ved at sende brandets designere på studietur til kendte modebyer såsom Milano, Paris, London, Rom og New York flere gange årligt. Elton er garant for et stort og mangfoldigt produktsortiment, som består af jakker, bukser, kjoler, nederdele, bluser, toppe, t-shirts, strikvarer og accessories. Derudover er Elton karakteriseret ved dametøj med et sofistikeret og elegant look, som er produceret i lækre og komfortable materialer.

Få en feminin stil med Elton

Modetøj fra Elton er altid beriget med en unik pasform, som fremhæver brandets elegante og feminine stil. Med andre ord – Elton appellerer til den moderne og selvstændige kvinde med et sofistikeret, klassisk og feminint look. Tøj fra Elton er derfor et must-have i din garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde. Så mangler du et par bukser, t-shirt, skjorte, jakke eller lign. så er Elton et godt valg at supplere din garderobe med.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Elton. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

169 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2