Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

EMM COPENHAGEN

Emm Copenhagen er et dansk designermærke, der blev grundlagt i 2016 af agenturet trend-it. Det er blevet kendt for, at der altid indgår en eller anden form for tyl i kollektionen. Emm Copenhagen udkommer med kollektioner i forskellige sæsoner og designer tøj, der tidløst og festligt på samme tid.

Foruden at arbejde i tyl er mange af brandets kollektioner også produceret i det bløde satin, der giver et klassisk og luksuriøst look til din garderobe. Brandets design og snit er feminine og passer til både hverdag og fest med flotte, lange kjoler og bløde strikbluser.

Emm Copenhagen har også lanceret en smykkekollektion ved siden af sin tøjkollektion. Smykkerne er ofte prydet med skrift i store bogstaver, hvor der for eksempel står MOM eller LOVE. Derudover har brandet også lanceret smukke smykker med muslingeskaller i guld, hvid og pink. Emm Copenhagens tøjkollektion er til at finde hos Miinto.

Skil dig ud fra mængden med Emm Copenhagen

Med Emm Copenhagen kan du sætte lidt mere fest og farver på hverdagen, især da tylskørter er det, som mærket først og fremmest er kendt for – og det kræver alligevel sin kvinde at gå i tylskørt. Men når Emm Copenhagen bruger tyl, bruger de det på en moderne og nyfortolkende måde, og det ligner ikke det kradsende tyl, som du er vant til. Med et langt og flagrende tylskørt fra Emm Copenhagen er du sikker på, at folk vender hovedet og sender blikke, når du går din bedste catwalk ned ad strøget.

Er tylskørter og satinkjoler ikke lige din smag, producerer Emm Copenhagen heldigvis også mange hverdagskollektioner, der indeholder lækre, bløde strikbluser i tidløse design. Derudover har tøjmærket også mange flotte skjorter og toppe i flot satin, designet i helt klassiske og blide farver, der passer ind i enhver garderobe. Hos Emm Copenhagen og her hos Miinto vil du også finde basis-T-shirts med flotte design og print. Stilen fra Emm Copenhagen er på samme tid romantisk, sexet og sød, og det er næsten umuligt ikke at finde noget, som du bryder dig om.

Emm Copenhagen har altid fingeren på modepulsen

Emm Copenhagen er skabt af to københavnske kvinder, Monika og Lise, der altid har øje for store modtrends og følger dem nøje fra dag til dag. Derfor kan du også være sikker på, at du køber stilet og moderigtigt tøj til din garderobe, når du køber noget, der er designet af Emm Copenhagen.

Det meste af tøjet fra Emm Copenhagen er designet sådan, at du sikkert kan få det til at matche med noget fra dit tøjskab, hvad end det er et par sorte jeans eller en nederdel. Emm Copenhagen er et brand, hvor det handler om at skille sig ud og turde at vise, hvem man er, i flotte og luksuriøse design, som er med til at sætte lidt fest og farver på hverdagen.

Filter

10 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1