Spar 10% EKSTRA på nedsatte varer med koden: SS10
Spar 10% EKSTRA på nedsatte varer med koden: SS10
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Enfant

Enfant er et dansk brand med en unik evne til at berige småbørn med fodtøj, hvor flot design og stor kvalitet er en garanti. Den første kollektion fra det danske brand var at finde i butikkerne i 2007, og det er de kreative individer, Marianne og Morten Lorenzen, der står bag lanceringen af Enfant. I dag er det danske brand ejet af H. Utoft A/S, men det er stadig Marianne Lorenzen, som svinger den kreative dirigentstok. Marianne Lorenzen har mange års erfaring med den danske modebranche, og det skinner tydeligt igennem i brandets store og spændende sortiment af sko, støvler og sandaler til børn.

Det danske brand gør en dyd ud af at berige alle børn med fantastiske sko og støvler, og derfor bugner produktudvalget med fodtøj til enhver fodtype – og en fantastisk pasform er altid en selvfølge, når der investeres i fodtøj fra Enfant.

Fremragende kvalitet til børnene

Produkternes kvalitet kan der heller ikke sættes en finger på, da det danske brand kun benytter materialer i fremragende kvalitet, når nye kollektioner af sko skal produceres. Enfant sender nye kollektioner af børnesko på gaden flere gange årligt, og produktudvalget imponerer med enkle, flotte detaljer, der tilfører de lækre børnesko en ekstra dimension – de unikke sko, sandaler og støvler kan også fås i et væld af farver.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af baby- og børnetøj fra Enfant. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.