Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

EPIC

Epic er et svensk brand der får stor ros og anerkendelse hos de kvalitetsbevidste mænd og kvinder, der elsker at rejse og derfor har brug for rejsetasker i fremragende kvalitet. Det svenske brand har base i Göteborg og har formået at samle et designteam med en unik evne til at fusionere stor funktionalitet med et smart design, hvilket er to vigtige værdier for den enkelte rejsende. Brandet tager endvidere udgangspunkt i at designe lækre kufferter, der bidrager kvalitet og komfort, da begge værdier er essentielle når man skal rejse. Både smag og behov tages der hensyn til, da Epic har sørget for at designe et væld af rejsetasker i alle modeller og størrelser. Så selvom du bare leder efter en kabinekuffert eller en stor kuffert der skal med på den lange ferie, så kan du med god grund finde dem fra Epic.

Et univers af rejsetasker

Epic har skabt et bredt sortiment af rejsetasker og -udstyr, og nye produktserier betyder altid et væld af funktionelle rejsetasker, mapper, bæltepunge, rygsække, computertasker, kufferter, trolleys og smarte accessories, herunder vægte, låse og meget andet. Det er dog det store udvalg af kufferter og rejsetasker, der er hovedattraktionen hos det svenske brand, og de kommer i mange forskellige modeller, størrelser, farver og materialer. Designteamet hos Epic gør brug af skandinaviske designdyder i udviklingen af nye produktserier, da værdier såsom kvalitet, flot design og stor funktionalitet er en inkarneret del af det svenske brand. Epic leverer på alle fronter og går aldrig på kompromis. Og har du en svaghed for finurlige og opsigtsvækkende farvevalg, finder du også det, du søger, i nye produktserier fra brandet på den anden side af Øresund.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre rejsetasker, kufferter, rygsække og meget mere fra Epic. Så skal du snart ud og rejse samt mangler en kvalitetskuffert til turen – så er Miinto.dk stedet hvor du med lethed kan finde en der passer til din rejse, da vores sortiment byder på både store og små kufferter og rejsetasker. Se hele vores store online sortiment nedenfor og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Epic

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.