Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FIVEUNITS

Fiveunits er en dansk producent af modetøj, som blev lanceret i januar i 2008. Fiveunits var oprindeligt et denim-inspireret brand, som primært producerede jeans, men produktsortimentet er blevet udvidet betragteligt de seneste par år. Derfor er Fiveunits i dag karakteriseret ved et stort og mangfoldigt udvalg af unikt modetøj til kvinder, som består af jeans, strikvarer, kjoler, jakker og t-shirts. Missionen med Fiveunits er at forsyne unge modeelskere, som konstant forsøger at holde sig opdateret på de skiftende moder, med unikt og tidssvarende modetøj til konkurrencedygtige priser. Så forkæl dig selv med et par bukser, jeans eller shorts fra Fiveunits.


Busker, jeans og shorts til trendsætters


På trods af at Fiveunits har udvidet produktsortimentet de senere år, er denim stadig det gennemgående tema i nye dametøjskollektioner fra Fiveunits. Derfor formår Fiveunits kollektion efter kollektion at berige unge modeelskere og trendsættere med lækre jeans med en perfekt pasform, som fremhæver de kvindelige former. Designstilen hos Fiveunits er en kombination af datidens højtaljede jeans samt de nyeste trends i modebranchen, hvorfor Fiveunits altid er synonym med unikt og innovativt design. Med andre ord – Fiveunits er garant for lækkert og denim-inspireret modetøj til unge kvinder, som elsker jeans og modetøj med en perfekt pasform og et unikt look.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af bukser, jeans og shorts til kvinder fra Fiveunits. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

FIVEUNITS

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.