Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Franklin & Marshall

Franklin & Marshall er et italiensk brand med lancering i 1999, og brandet er skabt af to kreative tænkere, Guiseppe Albarelli og Andrea Pensiero. De to kreative designere var begge en del af den italienske modebranche, hvorfor de hele tiden har haft fingeren på pulsen i forhold til de hotteste trends og dominerende strømninger i modeindustrien.

Franklin & Marshall er et brand med design og produktion af modetøj, som er inspireret af den amerikanske college-stil. Derfor er brandet også opkaldt det karismatiske og traditionsrige college, Franklin & Marshall, som blev bygget i 1787, er opkaldt efter Benjamin Franklin og har hjemme i staten Pennsylvania.

Franklin & Marshall er beriget med et stort og trendy produktsortiment, som er karakteriseret ved casual dame- og herretøj, hvor klassiske farver, mønstre og snit dominerer. Brandets produktsortiment består af jeans, t-shirts, sweatshirts, hættetrøjer, skjorter, poloer, strikvarer, kjoler og jakker, som er tro mod den amerikanske college-stil.

Derudover er Franklin & Marshall også et populært brand i store dele af Europa, og brandet nyder stor popularitet blandt unge trendsættere med en casual og sporty stil. Derfor sponsorerer Franklin & Marshall også sportshold og events inden for basketball, surfing og andre populære sportsgrene, og brandet har lanceret deres egen kollektion af sportswear.

Filter

2 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1