Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Fred De La Bretoniere (13)

Fred De La Bretoniere er et hollandsk brand med base i Amsterdam, og nye kollektioner har altid en unik evne til at forkæle mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et væld af flotte styles. Det hollandske brand er synonym med flere produktlinjer, men hovedattraktionen er Fred De La Bretoniere, der har været en del af det karismatiske brand, siden den første kollektion af modesko var at finde i modebutikker i 1970.

Designteamet hos Fred De La Bretoniere arbejder ud fra en filosofi om, at nye styles skal være beriget med deres egen personlighed, samtidig med at de skal være en del af en større helhed – og den mission kan kun beskrives som en succes. Derudover er modesko, tasker og punge fra det hollandske brand udført i økologiske kvalitetsmaterialer, resultatet af flot håndværk og garant for unikke linjer og snit.

Fred De La Bretoniere er synonym med sko, tasker, bælter og punge til både herrer og damer, men det er brandets sortiment af modesko og tasker til mode- og kvalitetsbevidste kvinder, der har sat det hollandske brand på landkortet – og med god grund. Nye styles fra Fred De La Bretoniere er et stilstudie i klassisk elegance, samtidig med at designteamet formår at inkorporere moderne trends. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

13 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands