Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Frederik Bagger

I år 2014 startede Frederik Bagger sin egen virksomhed som meget hurtigt skabte stor succes. Frederik Bagger har siden sine teenage år arbejdet for sin far Erik Bagger. Han fik hurtigt et stort ansvar i sin fars virksomhed og da han blev 25 år, blev han leder i designafdelingen, hvor han kunne udfolde sig kreativt. Frederik Bagger viste meget hurtigt at han ville gå samme vej som sin far, da det viste sig han havde stor potentiale for hans designeriske evner, og han har nu stor succes med sin egen virksomhed, som er opkalft efter ham selv, nemlig Frederik Bagger. Her laver han smukt og elegant glas og porcelæn til hjemmet, hvor hans ambition er at give forbrugerne et skandinavisk design i meget høj kvalitet, men som også er brugbart. Eksklusivitet til hjemmet er det Frederik Bagger efterstræber og det kan man tydeligt se i hans designs og kollektioner, da alle hans produkter udstråler luksuriøsitet og klasse.

Find de populære glas fra Frederikke Bagger online hos Miinto

Kollektionerne fra Frederik Bagger er mange, og du kan finde utallige lækre items såsom krystal glas, porcelæn, karafler, vinglas og meget meget mere, som er nyttigt til ethvert hjem. Brandet tager udgangspunkt i den skandinaviske kultur og kombinerer den med moderne samt eksklusivt design. Med andre ord - kollektionerne fra Frederik Bagger vil pynte i ethvert hjem. Produkterne tilfredsstiller både øjne og hænder. Frederik Baggers krystalglas, karafler og andet, er så fine i deres design og look at man sagtens kan have dem stående blot for pyntens skyld, da de vil pryde et hvert hjem, enten på et lille hjørnebord eller i et vitrineskab eller andre steder – men de er specielt også af den bedste kvalitet og er derfor også lavet, sådan at de er enormt gode at holde om og drikke af. Frederik Bagger’s vinglas er også meget meget fine og vil pynte på et hvert bord.

Alle brandets produkter er af høj prestige og produkterne er derfor også rigtig gode som gave til en du holder af, hvad enten det er til jul, fødselsdag eller som en ’’bare fordi’’ gave – Frederik Baggers smukke og elegante produkter, vil falde i god jord hos en hver, hvad enten det er mand eller kvinde, det kan vi garantere. Mange mænd holder og af at have en god cognac stående sammen med nogle fine krystalglas og en karaffel og der er Frederik Baggers produkter helt perfekte. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af bolig interiør fra Frederik Bagger, så du kan finde alt hvad du søger inden for brandet. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.