Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FREEQUENT

Freequent er et skandinavisk brand, som er lanceret af modevirksomheden Brands of Scandinavia. Den første kollektion af modetøj fra Freequent kom på gaden i 2009, og sidenhen har brandet oplevet stor succes i Skandinavien og Nordeuropa. Freequent er et brand, som finder stor inspiration i verdens mange storbyer, hvor de kulturelle indflydelser er mangfoldige og mange. Derfor er modetøj fra Freequent inspireret af de nyeste strømninger i London, Paris og New York såvel som de nyeste trends i modebranchen.


Tøj til mode- og kvalitetsbevidste kvinder


Freequent er et brand med et internationalt appeal, som henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en hang til lækkert dametøj med et feminint og elegant udtryk. Derudover er Freequent garant for et stort og mangfoldigt udvalg af modetøj, som består af jeans, toppe, t-shirts, strikvarer og jakker samt meget andet. Derfor er Freequent kendetegnet ved modetøj, som passer perfekt til enhver stil og ethvert look, idet produktsortimentets store mangfoldighed betyder, at Freequent designer modetøj til enhver smag. Derudover kan modetøj fra Freequent anskaffes til konkurrencedygtige priser, hvorfor Freequent er synonym med ´value for money´. Med andre ord – Freequent er et must-have brand i din garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Freequent. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

FREEQUENT

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.