Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Freya

Freya (56)

Freya er synonym med trendy lingeri og badetøj med en perfekt pasform, og brandets motto er, `at ingen kender din krop, som du selv gør´. Derfor har Freya altid stor fokus på, at moderne kvinder beriges med trendy og unikt lingeri, hvormed de fremstår forførende og sexet - på trods af form og figur.

Hos Freya er designstilen elegant og sofistikeret med et kreativt touch, og brandet finder inspiration til nye kollektioner af lingeri og badetøj i de skiftende årstider. Derfor er brandet altid klar med de nyeste trends i modebranchen, og Freya lancerer nye kollektioner af lingeri flere gange årligt.

Freya er synonym med et stort og mangfoldigt sortiment af lingeri, undertøj og badetøj, som altid er beriget med et trendy og forførende look. Derudover er brandet kendetegnet ved en snert af elegance, idet brandets produktsortiment kun produceres i lækre tekstiler, som er garant for stor komfort såvel som en unik pasform, der forbliver intakt – vask efter vask.

Freya blev lanceret af den britiske modekoncern Eveden Group i 1998. Eveden Group har stor tradition for design af lingeri, undertøj og badetøj til moderne kvinder, hvorfor Freya altid er i stand til at få det bedste frem i alle kvinder. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

56 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands