Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Freya
Back

Freya

Freya er synonym med trendy lingeri og badetøj med en perfekt pasform, og brandets motto er, `at ingen kender din krop, som du selv gør´. Derfor har Freya altid stor fokus på, at moderne kvinder beriges med trendy og unikt lingeri, hvormed de fremstår forførende og sexet - på trods af form og figur.

Hos Freya er designstilen elegant og sofistikeret med et kreativt touch, og brandet finder inspiration til nye kollektioner af lingeri og badetøj i de skiftende årstider. Derfor er brandet altid klar med de nyeste trends i modebranchen, og Freya lancerer nye kollektioner af lingeri flere gange årligt.

Freya er synonym med et stort og mangfoldigt sortiment af lingeri, undertøj og badetøj, som altid er beriget med et trendy og forførende look. Derudover er brandet kendetegnet ved en snert af elegance, idet brandets produktsortiment kun produceres i lækre tekstiler, som er garant for stor komfort såvel som en unik pasform, der forbliver intakt – vask efter vask.

Freya blev lanceret af den britiske modekoncern Eveden Group i 1998. Eveden Group har stor tradition for design af lingeri, undertøj og badetøj til moderne kvinder, hvorfor Freya altid er i stand til at få det bedste frem i alle kvinder. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.