Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Furst

Furst (11)

Furst
Furst er et dansk brand med stor succes, og brandet er kendt over hele Europa for en unik evne til at designe og producere pelsvarer, der er udført i fremragende kvalitet og resultatet af unikt håndværk. Den store succes er ingen tilfældighed, og Furst har skabt et stærkt brand som en innovativ og moderigtig producent af pelsvarer – Furst har også stor tradition for at benytte eksotiske og unikke materialer.

Furst designer, med andre ord, veste, ponchoer og accessories, der er udført i eksotiske materialer såsom tibetansk lammeuld, svineskind og pels fra kaniner og vaskebjørne. Derudover er modeartikler fra Furst synonym med stor kvalitet, der kombineres med brandets elegante og moderigtige look såvel som skandinaviske designdyder.

Det er et unikt koncept, som har gjort Furst til en førende producent af pels- og skindvarer i ind- og udland, og brandets skind- og pelsvarer ses ofte i gadebilledet, hvor de pryder fashionistaer i alle aldre. Produktudvalget hos Furst appellerer til mode- og kvalitetsbevidste fashionistaer, der elsker lækre pels- og skindvarer med et moderigtigt look – og ikke stiller sig tilfreds med mindre.

Furst kombinerer også mode og kvalitet med konkurrencedygtige priser, hvorfor du ikke behøver at springe budgettet, når du er på udkig efter skind- og pelsvarer.

 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

11 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands