Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Fusion

Fusion er et dansk sportsbrand, som har specialiseret sig i produktionen af high-performance sportstøj henvendt til dig, der dyrker triatlon, cykling og løb. Fusion er garant for unikt sportstøj designet med udgangspunkt i innovative teknologier, der blandt andet sikrer sublimt blodomløb i kroppen, således du er i stand til at yde endnu mere. Derudover har sportstøj fra det populære sportsbrand udarbejdet i svedabsorberende materialer med en nedkølende effekt, så du nemt kan slippe af med varmen, når du cykler og løber. Fusion er et innovativt brand og eftertragtet blandt mange atleter, og af den grund tilbyder vi naturligvis også løbetights, sportsjakker og meget mere fra brandet hos Miinto.dk

Et innovativt sportsbrand med nordjyske rødder

Fusion er en dansk producent af sportstøj, og de blev grundlagt tilbage i 1999 i den nordjyske by Aalborg. Fra dag ét har brandet skabt sig et fornemt ry i branchen i både ind- og udland, og den gode start og efterfølgende succes kan i den grad tillægges deres innovative tilgang til design og udvikling af sportstøj. Det aalborgensiske brand har stort fokus på teknologi, produktudvikling og innovative materialer, og uanset om du har set dig lun på et par løbetights eller en løbejakke til mænd, er du sikret sportstøj i fremragende kvalitet. Fusion henvender sig ganske enkelt til dig, der ønsker at forbedre din sportslige præstation ved at benytte komfortabelt, funktionelt og innovativt sportstøj og -udstyr. Med andre ord er sportstøj fra brandet en investering, du ikke vil fortryde. Det gælder både, hvis du dyrker cykling og løb på professionelt og amatørniveau.

Fusion skubber grænserne med nytænkende produkter

Fusion stræber hele tiden efter at skubbe grænserne inden for udviklingen af hightech performance sportstøj og -udstyr på lige fod med Nike og Adidas. De har fokus på at levere produkter, som passer ind i enhver herregarderobe, og de tilbyder faktisk komplette garderober, idet du kan iklæde dig Fusion fra top til tå. Brandet skaber beklædning til aktive mænd og multisport atleter, og de arbejder løbende tæt sammen med atleter, professionelle såvel som amatører, for at forbedre deres produkter. Deres vision er at skabe funktionelt og innovativt sportstøj og -udstyr udarbejdet i de absolut bedste materialer og med udgangspunkt i nyeste teknologier. Modsat andre brands ændrer Fusion ikke deres sortiment hver sæson. Tværtimod. De fortsætter med at tilbyde deres etablerede produkter, men samtidig optimerer og forbedrer de produkterne undervejs og udvikler nye, således du altid er garanteret det allernyeste inden for sportstøj og -udstyr til løb, cykling og triatlon.

Find løbejakker og løbetights fra Fusion her på siden

Hos Miinto.dk finder du et skarpt udvalg af løbetights, løbejakker, T-shirts, shorts og meget andet. Vi sørger løbende for at opdatere og tilføje nye styles til vores udvalg, således du altid kan finde nye produkter fra danske Fusion. Fælles for alle deres produkter er, at de er fremstillet med fokus på optimering af atleter, som skal performe i alt slags vejr og terræn. Det er dog ikke længere kun et løbe-, cykel- og triatlon-brand, men også et sportsbrand, som henvender sig til det bredere segment inden for fitness og crossfit.

Filter

9 resultater

  • 1
  • 1