SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Gardenia Copenhagen

Gardenia er et dansk brand, som så dagens lys i en lille kælderforretning på Nørrebro i København. Siden den spæde start i 1941 har Gardenia gennemgået en stor forvandling, og brandet er i dag kendt for unikke og eksklusive modesko. Så mangler du et par kvalitetssko til garderoben, som samtidig er moderne, så er sko fra Gardenia mærket du leder efter. Gardenia er et must-have brand i enhver kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde. Så forkæl dig selv med modesko i lækker kvalitet fra Gardenia Copenhagen. Gardenia kombinerer det klassiske med det moderne
 Gardenia er kendt for sin evne til at kombinere klassisk design med de nyeste trends i modebranchen, når de skaber deres fantastiske sko, støvler og stiletter til kvinder. Derfor er modesko fra Gardenia altid dygtige til at afspejle de nyeste strømninger – uden at gå på kompromis med klassiske dyder og eksklusive detaljer. Det betyder at Gardenia altid får skabt et eksklusivt og unikt design, og deres fine sko har også ført dem til stor succes. Utallige kvinder har nemlig et par klassiske Gardenia støvler eller sko stående på skohylden.

Derudover er modesko fra Gardenia produceret af lækre materialer såsom skind og læder, hvorfor slidstyrke og komfort altid er af den fineste kvalitet. Derfor er sko fra Gardenia perfekt til enhver lejlighed og ethvert outfit.
De er nemlig enkle og tidsløse, og uden tvivl en god investering. Et par Gardenia støvler holder nemlig både til slid og til skiftende trends. Med andre ord – Gardenia formår at designe modesko til kvinder, som imponerer med god kvalitet og lækre detaljer, hvormed der skabes en unik og eksklusiv helhed. Derfor er sko fra Gardenia perfekt til modebevidste kvinder med en hang til at forfine deres eget look. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetssko til kvinder fra Gardenia Copenhagen. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.
Filter

53 resultater

  • 1
  • 1