Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Garmin

Garmin er et amerikansk brand med en unik evne til at producere pulsure og gps´er samt andet elektronisk udstyr, og brandet er lanceret af to ingeniører, Min Kao og Gary Burrell. Garmin så dagens lys i 1989, og i dag er brandet et af de største af sin slags i verden.

Garmin er et brand, der er gennemsyret af innovation, og brandets produktsortiment er et samsurium af smarte og unikke pulsure, cykelcomputere, gps´er og andet kommunikations- og navigationsudstyr. Især brandets udvalg af pulsure er populært hos atleter og motionister over hele verden – og Danmark er ingen undtagelse.

Brandets store succes inden for sportsverdenen er et resultat af, at pulsure, sports-gps og cykelcomputere beriger sportsfolk og motionister med unikt udstyr, som formår at øge træningseffektiviteten. Derfor er Garmin et ideelt valg for motionister og atleter, der ønsker at forbedre træningsindsatsen og nå det optimale niveau.

Med andre ord – Garmin er klar med en hjælpende hånd til den ivrige motionist og dygtige atlet, og man får svært ved at finde bedre pulsure, sports-gps og cykelcomputere.

Filter

11 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1