Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

GARMIN


Få teknologi i topklasse med Garmin


Garmin er et amerikansk brand med en unik evne til at producer pulsure og gps’er samt andet elektronisk udstyr, og brandet er lanceret af to ingeniører, Min Kao og Gary Burrell. Garmin så dagens lys i 1989, og i dag er brandet et af de største af sin slags i verden.

Garmins mission er at skabe de bedste produkter til alle anledninger. Brandet laver automobiludstyr, aviationsudstyr, marint udstyr og produkter til udendørs aktiviteter og sport. For Garmin er målet, at deres kunder får høj funktionalitet og robusthed, når de køber produkter fra brandet.

Garmin er et brand, der er gennemsyret af innovation, og brandets produktsortiment er et samsurium af smarte og unikke pulsure, cykelcomputere, gps’er og andet kommunikations- og navigationsudstyr. Især brandets udvalg af pulsure er populært hos atleter og motionister over hele verden – og Danmark er ingen undtagelse.


Garmin er for dig, der vil have det bedste


Brandets store success inden for sportsverdenen er et resultat af, at pulsure, sports-gps og cykelcomputere beriger sportsfolk og motionister med unikt udstyr, som formår at øge træningseffektiviteten. Derfor er Garmin et ideelt valg for motionister og atleter, der ønsker at forbedre træningsindsatsen og nå det optimale niveau.

Det er også blevet muligt at tilgå Garmins innovative teknologi fra en app, frem for at der skal være plads til al information på urets skærm. De nye smartwatches eller hybrid smartwatches giver dig mulighed for at følge din træning og sundhed i appen. Det frigør samtidig designmuligheder på uret, så det ikke behøver at være stort og klodset på dit håndled.

Med andre ord – Garmin er klar med en hjælpende hånd til den ivrige motionist og dygtige atlet, og man får svært ved at finde bedre pulsure, sports-gps og cykelcomputere.


Garmin-ure kan noget helt specielt


Når du leder efter et ur, der skal kunne matche din aktive livsstil, er et Garmin-ur det helt rigtige valg. Urene er skabt med brandets innovative teknologier, som bliver brugt i militæret, i flyindustrien og i mange andre brancher, hvor solid, præcis teknologi er alfa og omega.

Garmin går ikke på kompromis med teknologien, for deres brand er kendt blandt deres kunder for sin troværdige og solide teknologi. Det hårde arbejde og den innovation, som de står for inden for elektronisk udstyr, kommer dig som privatkunde til kunde.

Garmin er garant for teknologi i international topklasse, og derfor kan du være sikker på, at et ur fra Garmin er kvalitet for pengene. Tilbage er blot at vælge det ur, der passer bedst til dine behov og gå på opdagelse blandt Garmin-urenes mange innovative funktioner.


Et Garmin-ur til ethvert behov


Leder du efter et ur, du skal bruge til at overvåge din daglige sundhed? Garmin-ure kan hjælpe med at overvåge din puls, tjekke, om du bevæger dig nok, og overvåge din søvnrytme.

Er du desuden ofte ude i det fri, og har du brug for et ur, der kan hjælpe dig i vildmarken, samtidig med at det er robust nok til dine klatreture? Så kan du gå efter et Garmin-ur, der kan overvåge, hvor højt du er klatret, eller hvor dybt du er dykket.

Et sportsur fra Garmin er også en mulighed for dig, der skal yde det allerbedste. Du kan gå på opdagelse mellem Garmin-ure, der kan fortælle dig din løbehastighed, gennemsnitshastighed eller distance. Derefter kan du gennemse hele dit træningsforløb og undersøge din intensitet og puls undervejs. For de sportslige er der virkelig noget at komme efter med Garmins ure.


Husk at passe godt på dit lækre Garmin-ur


Et Garmin-ur er bygget til at kunne holde til en aktiv livsstil og ekstreme situationer. Men derfor er det stadig en god idé at passe ordentligt på det i dagligdagen, og mens du dyrker sport. På den måde kan du få glæde af dit ur i mange år fremover.

Det vigtigste, du kan gøre, er at holde dit ur rent. Over tid vil der nemlig opbygges små partikler af støv fra dine omgivelser og fra din hud. De bittesmå partikler vil sætte sig i urets dele, specielt de ydre dele. Derfor kan en god aftørring en gang imellem eller en dertil egnet rens med alkohol forlænge levetiden på dit ur.

Så selvom du har haft dit Garmin-ur med dig ude at løbe maraton, dykke til havets bund eller klatret med det op ad Mount Everest, så husk at give det en smule opmærksomhed efterfølgende. Det daglige vedligehold vil betale sig for dig i længden, så du kan bruge Garmin-urets fantastiske funktioner i længere tid.


Miintos mission er at give dig det største udvalg af eksklusiv mode


Her hos Miinto eksisterer vi med én mission: Vi vil give vores kunder adgang til det største udvalg af high-end luxury fashion fra de største internationale brands og de mest eksklusive luxury boutiques i verden. Det gør vi, fordi vi mener, at det ikke skal være svært at få adgang til at skabe sin egen unikke stil.

Miinto startede op i 2009, hvor Konrad Kierklo og Mike Radoor fik idéen om at skabe et netværk af luxury boutiques og fashion brands, som gav adgang til hele deres udvalg. Nu skulle du ikke længere bo i New York, Milano, London eller Paris for at få adgang til den lækreste internationale mode.


Vores samarbejdspartnere er vigtige for os


Når vi hos Miinto vil give vores kunder adgang til den højeste diversitet inden for eksklusiv mode og high-end fashion, er vores samarbejdspartnere et af de vigtigste led i kæden. Uden en bred vifte af succesfulde boutiques kan vi ikke tilbyde dig som kunde den mode, vi synes, du skal have adgang til.

Derfor lader vi ikke vores samarbejdspartnere i stikken, hvis de gennemgår en turbulent periode eller søger at udvide deres salg. Vi hjælper gerne med data, værktøjer og vejledning for at give dem de bedste chancer for at opnå succes.

Hvis vores samarbejdspartnere trives, giver vi vores kunder et større udvalg af produkter og dermed mulighed for at blive de bedst klædte kunder i verden.


Vi vil ikke deltage i overproduktion


Hos Miinto er vi ikke blinde for, at modeindustrien står over for store udfordringer, når det kommer til bæredygtig udvikling. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan få lov at tage mere bæredygtige valg, når de handler mode. Det er ikke altid nemt, for modeindustrien har stadig til gode at tackle en lang række problemer – fra hvilke materialer der bliver brugt, til om produkterne kan blive genbrugt, og om de kommer fra ubæredygtige produktioner.

Overproduktion er et af de største problemer, modeindustrien står over for. Når en vare bliver udsolgt i én butik, bliver der ofte bestilt et nyt stort parti varer hjem, selvom en anden butik måske brænder inde med en masse af samme vare. Hos Miinto gør vi det anderledes.

I stedet for at være en online shop, der sidder med kæmpe varelagre selv, giver vi dig kontakt til de mindre luxury boutiques, som forhandler varerne. Hvis en boutique har udsolgt, bringer vi dig i kontakt med en anden forhandler, der stadig har varen på lager. På den måde undgår vi overproduktion, og du kan shoppe ny lækker mode med god samvittighed.

Ryd alle filtre

Garmin

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.