Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Gigi Fratelli

Gigi Fratelli er en producent af tasker, punge samt kortholder til både mænd og kvinder. Brandet blev lanceret af Jef van Gils. Brandet har stor fokus på funktionalitet, smukt design og lækker kvalitet og appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder. Designerne, Jef van Gils, har med sit nye mærke Gigi Fratelli skabt et produkt, der ikke kun er af høj kvalitet og funktionalitet men også et design, der er unikt og samtidig til en fornuftig pris. Fra de klassiske farver i brun og sort til de mere farverige, der giver et lidt mere unikt twist og understreger din personlighed.

Luksus og gennemarbejdet design

Jef van Gils og Gigi Fratellis ønske er at give kvinder i alle aldre muligheden for at bære en unik og anderledes taske lavet af godt materiale og til en overkommelig pris. Med andre ord får du et stykke luksus og gennemarbejdet design. Modellerne er klassiske – fra dametasker og rygsække til funktionelle computertasker, praktiske skuldertasker og punge med masser af gode rum og plads til alle de kreditkort, medlemskort mv. der skal være plads til i dag. Så forkæl dig selv med en lækker taske, punge eller kortholder fra Gigi Fratelli.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker, punge og kortholder til mænd og kvinder fra Gigi Fratelli. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.