Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Goddess

Goddess er et engelsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 2002. Goddess har siden formået at skabe et stærk image i modebranchen, og brandet er i dag en populær producent af kjoler, cardigans, toppe, strikvarer og accessories til unge fashionistaer.

Goddess henter stor inspiration fra modetrends i Hollywood og London, og brandet formår på bedste vis at karikere moden fra de røde løbere. Derudover er Goddess synonym med de nyeste trends i modebranchen, hvorfor brandet er garant for trendy og populært dametøj til smukke og selvstændige kvinder.

Goddess er lanceret med en vision om, at brandets udvalg af kjoler, toppe, strikvarer og accessories skal få unge kvinder til at føle sig smukke og vække begejstring hos det mandlige køn. Derfor er Goddess kendetegnet ved unikt design, som på en elegant og sofistikeret facon får kvinder til at fremstå forførende og sexet.

Derudover er Goddess karakteriseret ved lækre og eksklusive materialer, hvorfor kvalitet og pasform er af en unik karakter, samtidig med at brandets produktsortiment er beriget med smukke detaljer. De lækre detaljer formår at fremhæve brandets look, som på én og samme tid er elegant og forførende.

Filter

218 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3