Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

GRAUMANN

Graumann er et dansk brand, som er lanceret af Hanne Graumann. Hanne Graumann er uddannet på Danmarks Designskole, og den kreative designer var hurtig til at lancere et brand, Gritt & Graumann, inden hun blev hentet til InWear som kreativ direktør. Hanne Graumann forlod dog InWear igen og lancerede Graumann i 2000, som er synonym med dametøj med et elegant, sofistikeret og feminint look. Derudover er modetøj fra Graumann resultatet af et væld af inspirationskilder, som har beriget brandet med et karakteristisk strejf. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Graumann.


Tøj til mode- og kvalitetsbevidste kvinder


Derfor er Graumann karakteriseret ved modetøj med mange spændende detaljer såsom unikke draperinger og snit samt spændende farver, mønstre og former, som er resultatet af godt håndværk såvel som lækre materialer. Med andre ord – Graumann er garant for toppe, skjorter, sweatere, jakker, kjoler, bukser og strikvarer, som er produceret i jersey, bomuld, kashmir og silke. Dametøj fra Graumann appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en fri, passioneret og sympatisk personlighed såvel som en unik sans for mode. Med andre ord – Graumann er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Graumann. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Graumann

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.