Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HOLLIES

Lad dig forføre af Hollies’ skønne univers, der emmer af smukke kvalitetsjakker til den stilbevidste kvinde. Brandet skaber en bred vifte af moderigtige jakker i læder, uld og andre materialer, som hurtigt bliver en favorit i din garderobe.

Hollander, i dag kaldet Hollies, blev grundlagt i 1962 af danske Aaron Hollander, som handlede med lædervarer i hele verden. Det var faktisk netop essensen af, hvad Hollander gjorde. Dog blev brandet i 1971 omdøbt til Hollies, og siden da har de positioneret sig som et attraktiv og respekteret brand med stor viden inden for branchen. Der er dog sket meget op til nu, og i dag er Hollies en svensk familieejet virksomhed med base i Stockholm, hvor de skaber kvalitetsjakker i alt fra læder til uld, pels og dun. Det svenske brand har øje for detaljer og kvalitet, og de skaber sæson efter sæson jakker og accessoires til den stilbevidste mand og kvinde.


Mærk forskellen med jakker fra Hollies


Siden deres spæde start i 1970’erne har Hollies specialiseret sig i at skabe læder- og dunjakker til mænd og kvinder i hele verden. Deres forskellige jakker er kendetegnet ved deres gode kvalitet, som kommer til udtryk i valg af materialer. Hos det populære brand arbejder de kun med de absolut bedste materialer inden for læder, uld, pels og dun, og derfor er du sikret eksklusive jakker i høj kvalitet. I deres eksklusive sortiment finder du dog også langt mere end blot jakker. Hollies skaber nemlig også veste, ponchos, huer og kjoler til kvinder og mænd, der gerne vil være klædt pænt og lækkert på året rundt. Af den grund finder du altså alt fra forede og tykke vinterjakker, veste og ponchos til mere lette dun- og læderjakker til de knap så kolde måneder. Hollies skaber skønne kreationer i tidløse og smarte designs, der kan bruges igen og igen. Overordnet set bevæger de sig inden for en neutral og mere jordnær farvepalette, hvilket sikrer dig styles, som kan bruges mange år frem. Det svenske brand er tro over for deres enkle og skandinaviske designmentalitet og kompromisløshed, når det kommer til valg af materialer.


Hollies stiller krav til deres kvalitet


Hos Hollies har de siden begyndelsen haft strenge krav til kvalitet, og det er ikke uden grund. Hvis de ønsker at bibeholde deres stærke positionering som designer af jakker til mænd og kvinder i udsøgte kvaliteter, må de også hele tiden sørge for at foretage kvalitetskontroller. Derfor har det svenske brand ansat en række medarbejdere, som udfører kvalitetskontrol af de produktionssteder, som brandet benytter sig af. Alle deres jakker, ponchos, veste og accessoires er dog ikke blot skabt i eksklusive kvalitetsmaterialer, men derimod også med omtanke for miljø og mennesker. Med Hollies kan du altså vide sig sikker på, at din nye jakke, uanset om det er dun eller læder, er produceret på den bedste og mest hensynsfulde måde. Når du iklæder dig det populære brand, iklæder du dig ikke kun lækre kvalitetsmaterialer og pænt design. Du sender et statement til omverdenen om, at du ønsker at støtte brands, der både udviser omtanke for materialer, miljø og mennesker.

Ryd alle filtre

Hollies

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.