Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

HunkøN

Hvis du er på udkig efter nyt tøj, hvor der virkelig er skruet op for farverne, bør du helt klart kigge nærmere på kollektionerne fra Hunkøn. Hunkøn er et dansk brand, som første gang så dagens lys i den danske modebranche tilbage i 2015. Dengang var det de to designere bag brandet – Anne Schøler og Trine Keseric – der blot brugte deres private kælder som kontor, lager og produktionslokale. Lige fra starten har det været deres fascination af spraglede design og eksplosive farver, der har været deres drivkraft til at skabe nye design.

Siden deres begyndelse er populariteten af Hunkøn vokset støt, og de har etableret sig som solide fashionistaer i det københavnske billede. De har altid haft en vision om, at Hunkøn skulle have helt specielle signaturprint, som alle kunne genkende for at være fra mærket. Designerne beskriver selv deres signaturstil som at være en helt speciel blanding af den kendte minimalisme, som alle skandinaver kender, og en meget særpræget japansk stil, som ikke ses meget i den danske modebranche.

Hunkøn skruer op for form og farver

Med afsæt i den københavnske mode bliver de to designere ved med at skubbe grænser for, hvordan de kan blande print og farver, som alle kan se sig selv i. Det er blandt andet en af grundene til, at brandet forsat er så populær i modeverdenen, som det er. På tværs af hele Norden er Hunkøn også blevet anerkendt som et modebrand, der er yderst interessant og forud for sin tid. Hos Miinto kan vi kun stå inde for, at de i sandhed tør tage chancer med deres design, når de gang på gang laver nye sammensætninger af farver og forskellige former. Deres kreativitet lader ikke til at have nogen ende.

Hunkøn bliver ved med at overraske og imponere med hver nye kollektion. Det er tydeligt at se, at de har en helt speciel kvinde i tankerne med deres design. Brandet vil måske appellere mest til en særdeles udadvendt kvinde, som ikke er bange for at vise verden, hvordan farver kan påvirke hverdagen. Det er lige meget, om det er et par afslappende bukser eller en fornem kjole. Der bliver gang på gang skruet op for farverne.

Omfavn den japanske elegance i Norden

Den japanske stil er tydelig at se i stilen hos Hunkøn. De har blandt andet lavet en række smukke kimonokjoler, hvor der også er skruet op for farverne. Den svævende kimonokjole er smuk at have på til en varm sommerdag og sender vibes af strandture, næsten uanset hvordan du vælger at style den. Den er bundet med et fint bælte om maven, som umiddelbart er den eneste ting, der strammer på hele kjolen. Du kan roligt regne med, at der er taget højde for enhver komfort i langt de fleste af Hunkøns design.

Hos Miinto finder du flere forskellige kimonokjoler i smukke design. Det er en kjole, du nemt kan bruge i hverdagen med en smuk halskæde og tage den på til en travl dag på kontoret. Den kan også styles op med ekstra tilbehør for at kunne bruges til en fest, eller den kan styles ned til en dag ved stranden. Mulighederne er mange, og sådan er det også med alle design fra Hunkøn. Også dem, der tager direkte inspiration fra den japanske kultur.

Ud over den flotte kimonokjole kan du også finde en smuk og lang vest, der tydeligt er lavet med inspiration fra den legendariske samurai i designet. En sådan vest kan bæres af hvilken som helst stilsikker kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud. Den kan kombineres med et par klassiske bukser og ikke andet, eller der kan blive skruet endnu mere op for farverne med et par leggings fra Hunkøn.

Hunkøn har design til alle kvinder

Du kan altid finde et sæt tøj fra Hunkøn, som kan bruges til en hvilken som helst begivenhed. Brandet laver alt tøj i den traditionelle stil med bukser, bluser og kjoler. De har også leggings, nederdele og veste. Hvert eneste stykke tøj er lavet med omtanke for, hvordan det kan sættes sammen med meget andet, så der altid er mange muligheder for at bruge det enkelte stykke tøj.

Nogle vil måske blive skræmt af de mange farver, som altid bliver brugt i Hunkøns tøj. Men til trods for de mange farver kan det stadig bruges på kryds og tværs. Den flotte skrigpinke skjorte med flæser kan nemt kombineres med enhver klassisk sort nederdel eller sorte bukser. Eller der kan skrues helt op og vælges et bukser med en helt anden farve til at få begge farver og/eller print til at stå endnu mere ud.

Hvis du mest er til den meget feminine stil, kan du også altid finde noget fra Hunkøn. Mærket laver smukke kjoler i forskellige design. Ud over den helt specielle kimonokjole kan du også altid finde afslappede kjoler, der enten former sig efter din feminine krop, eller kjoler, der sidder meget mere løst om din krop, hvis det er det, du er på udkig efter. Hunkøn har selvfølgelig også en helt klassisk sort kjole, som stadig er en essentiel beklædningsgenstand hos enhver kvinde at eje. Den klassiske sorte kjole fås også i flere forskellige design og med flere forskellige detaljer, hvor du kan vælge mellem blonder, smukke fald, skæve snit eller klassiske bælter til at skabe de ønskede kvindelige former.

Smukke design til hverdag og fest

Det er muligt, at enkelte kvinder vil finde priserne på Hunkøn til at være i den høje ende. Men det er der en god grund til. For brandet går ikke på kompromis med noget som helst. Der er taget højde for bæredygtighed både i valget af materialer, og når det gælder forholdene for alle medarbejdere. Det betyder også, at hver kollektion er lavet med omtanke for miljøet i virkelig stor grad. Derfor kan du købe et stykke tøj fra Hunkøn med god samvittighed. Du kan også regne med, at du vil kunne bruge dit tøj fra Hunkøn i rigtig lang tid. De smukke farver kan live enhver trist vinterdag op, og de kan sætte gang i enhver solrig sommerdag. Der er ingen begrænsninger for, hvornår på året du kan bruge noget af tøjet fra det lækre mærke.

Du bestemmer selv, om du vil finde et helt sæt fra Hunkøn, som du kan bruge på kontoret i hverdagen, eller om du vil finde et meget mere feminint sæt, der mere egner sig til fest og farver. Brandets kollektioner har noget, der kan bruges til mange forskellige scenarier. Derfor kan du også sagtens finde leggings, der kan bruges til hverdag, yoga eller fitnesscenteret. Du kan også uden problemer finde bluser, der får dig til at skille ud fra mængden, såfremt det er, hvad du ønsker.

Find Hunkøn hos Miinto

For hver ny kollektion, Hunkøn lancerer, har de tydeligvis gjort sig helt bestemte overvejelser om deres farvevalg og sammensætninger deraf. Farverne for sig selv kan siges at være forholdsvis diskrete, men sammensætningen af dem er, hvad der gør Hunkøn helt speciel og sin helt egen.

Hos Miinto kan du altid finde et voksende udvalg af tøj fra Hunkøn, og vi bestræber os på at kunne have noget til enhver modebevidst kvinde med interesse for farver. De smukke print kan hjælpe dig med at forankre minder i det enkelte tøj, som du altid kan tænke tilbage på. Hver gang du kommer til at kigge på den grønne leopardprintkjole, kan du tænke tilbage på, hvilken fest du havde den på til og smile over de gode minder. For tøj er ikke bare tøj. Det kan også være med til at skabe minder ved at skille sig ud fra resten. Derfor kan du roligt tilføje et hvilket som helst stykke tøj fra Hunkøn til din kommende garderobe.

Hunkøn er også begyndt at lave tilbehør til deres kollektioner. De har blandt andet lavet solbriller, som selvfølgelig kan bruges til alle deres design. Dem finder du naturligvis også her hos Miinto, og for hvert nyt stykke tilbehør, som brandet vælger at lancere, vil vi også føje dem til udvalget her på hjemmesiden. De forskellige solbriller er selvfølgelig også lavet i klassisk eller virkelig elegant stil med similisten.

Hos Miinto kan du altid finde et bredt udvalg af tøj fra Hunkøn. Det er elegant tøj, der sidder smukt på den kvindelige krop og er med til at fremhæve dine bedste former, såfremt det er, hvad du ønsker. Der er tøj til alle slags kvinder, og deres størrelser strækker sig fra den spinkle XS til den frodige XL. Det er tøj til den modebevidste kvinde, som gerne vil vise sig frem og ikke er bange for at være i centrum. Hvis du finder noget tøj fra Hunkøn, som alligevel ikke ser helt ud som på billedet, kan du altid sende det retur for at få tilsendt en anden bluse, vest eller kjole. Du skal bare huske, at varerne ikke skal være brugte. Hos Miinto gør vi gerne lidt ekstra for, at vores kunder får den bedste service, og derfor kan du inden for 14 dage altid få dine penge retur. Men det tror vi ikke bliver tilfældet, uanset hvilket stykke tøj du køber fra Hunkøn.

Filter

76 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1