Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

HVISK

Dansk design er populært verden over, og det danske brand HVISK er ingen undtagelse. Designerne bag HVISK er inspireret af Københavns smukke og livlige gader. Derfor bærer deres tasker præg af skandinavisk stil kombineret med et legende, farverigt twist. Taskerne er skabt til at få dig til at føle dig trendy, hvad end din favorit er en enkel taske med en neutral farve eller en taske med livlige farver og mønstre.

Vores samlede udvalg af HVISK-tasker spænder bredt, så du kan finde din favorit til hverdag og fest. Med en taske fra HVISK går du aldrig galt i byen, og de vil alle give prikken over i’et til dit outfit og være en uundværlig del af din garderobe.


Vegansk-certificerede tasker i høj kvalitet


HVISK er grundlagt i København og forhandles i mere end 10 forskellige lande i udvalgte stormagasiner og detailhandlere. Brandets navn stammer fra udtrykket ’word-of-mouth’. Udtrykket dækker over, hvordan meddelelser og informationer bliver videregivet fra person til person gennem sociale medier og digital kommunikation. Designerne bag HVISK stræber efter konstant at forbedre og udvikle sig, og de bliver inspireret dagligt, som trends udfolder sig.

Taskerne fra HVISK er noget ud over det sædvanlige. Når du svinger en HVISK-taske over skulderen, vil du lægge mærke til, at det ikke bare er en taske. For der ligger så mange tanker bag taskerne i forhold til materialevalg, design og ikke mindst farver. HVISK udelukker ingen, og både kvaliteten og materialerne er altid i top.

Når vi siger, at HVISK ikke udelukker nogen, så mener vi det bogstaveligt talt. HVISK har nemlig designet og udviklet en række vegansk-certificerede tasker. Taskernes moderne materialer føles lige så smørbløde, som var de af læder. HVISK tilbyder dig derfor ikke blot tasker til enhver lejlighed, men også tasker, der er produceret med omtanke for miljøet og den klode, vi går på. Det gør, at du kan investere i en cool taske for livet – og med god samvittighed hele vejen igennem.


HVISK er det rette valg til hverdag og fest


Kollektionerne fra HVISK byder på alt fra praktiske crossbody-tasker og bæltetasker til håndtasker og shoppers. HVISK har din ryg i mange situationer, hvad end du skal en tur på festival eller til en stor fest. Fælles for taskerne er deres fede design og tårnhøje kvalitet. Uanset om du er på udkig efter den helt rigtige taske til hverdagsbrug, en festlig begivenhed eller måske en weekendrejse, kan HVISK altså dække dig ind med den rette taske til formålet.

Er du mest til neutrale tasker i en mere klassisk stil, eller elsker du at lege med print, mønstre og farver? Det er helt underordnet. HVISKs kollektioner og modeller er designet til at kunne dække enhver ind, så du kan skabe lige det look, du ønsker. Taskerne er både smukke til et par jeans og en T-shirt samt en fin kjole og et par høje stiletter.

Udforsk vores udvalg af HVISK-tasker nedenfor, og se, hvilke der falder i din smag. Ønsker du at skabe et komplet look af dansk design med din taske, så tag et kig på vores øvrige danske brands som Ganni, Stine Goya og Mads Nørgaard. Det er dansk design, når det er allerbedst.

Ryd alle filtre

Hvisk

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.