Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

ID Denim (23)

ID Denim er oprindeligt en dansk producent af denim-produkter, men brandet har gennemgået en rivende udvikling, hvorfor ID Denim i dag er garant for et stort udvalg af modetøj. ID Denim blev lanceret i 2003, og brandet har på kort tid formået at skabe et godt navn i modebranchen, idet modetøj fra ID Denim har en unik karakter.

Derfor er herretøjskollektionerne fra ID Denim synonym med modetøj med et råt og trendy design, som differentierer sig fra andre brands på markedet. Det unikke design er et resultat af filosofien i ID Denim, som beror på, at livet er for kort til almindelige jeans. Derfor søger ID Denim hele tiden at designe jeans med utraditionelle vaske og detaljer.

Derudover er hele produktsortimentet hos ID Denim – fra jeans og skjorter til jakker og strikvarer – produceret i hånden, hvorfor hvert enkelt produkt er udstyret med sin egen identitet. Derfor er ID Denim altid garant for modetøj med en speciel karakter, som tilfører enhver stil et unikt look.

Derudover er modetøj fra ID Denim produceret af de fineste materialer, hvorfor god kvalitet og fremragende pasform er en garanti. Med andre ord – ID Denim leverer modetøj til mænd med en stor sans for mode og kvalitet. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

23 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands