Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
Gratis retur indenfor 14 dage

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Tilbage

iDeal Of Sweden

Er du på udkig efter et cover til din telefon, der får din smartphone til at skille sig ud fra mængden? Så er Ideal of Sweden med garanti et brand for dig. Det svenske brand, der har specialiseret sig i at designe accessories til dine devices, er lynhurtigt blevet det foretrukne brand hos mange kvinder. Virksomheden har designet covers og etuier til mange smartphone-mærker, og med Ideal of Sweden får du et lækkert cover, hvad end du har en iPhone, Samsung-telefon eller et helt tredje mærke.

Covers og etuier til dine devices fra Ideal of Sweden

Ideal of Sweden er kendt for de smukke design til mobilcovers, men det svenske brand har faktisk også udviklet produkter til andre af dine devices. Har du for eksempel en iPhone med et par AirPods, så giver Ideal of Swedens produkter dig mulighed for at matche dine devices, så du får et gennemført look, der passer til din personlige stil.

Smart taske til dit look

Med en taske fra Ideal of Sweden er du sikker på at fuldende ethvert look. De flotte tasker fra det svenske mærke er lavet i udsøgte materialer og fås i mange flotte design. Taskerne kommer i flere fine farver og størrelser, så der er helt sikkert en taske for dig. Taskerne er desuden skabt ud fra Ideal of Swedens DNA. Det betyder, at du får tasker i varierende størrelser, helt fra de mindste tasker, som er lavet til at opbevare dine AirPods, til computertasker og større shopperbags, der kan rumme alt det, du har brug for i din dagligdag.

Svenskere med flair for flot tilbehør

Ideal of Sweden blev skabt i Sverige i 2013, og har fra starten haft fokus på at skabe innovativt tilbehør til mobilen. Produkterne kendetegnes ved, at de skiller sig ud fra mængden med et design, der ofte er inspireret af de seneste trends fra modeshows rundt om i verden.

For Ideal of Sweden er grundstenene i deres produkter kvalitet, funktion og design. Det betyder, at du med et produkt fra Ideal of Sweden i hånden får en vare, hvor der er lagt vægt på kvaliteten i materialer og holdbarhed. Ideal of Swedens produkter er ikke bare flot tilbehør til din telefon. Det er også funktionalitet. Og med et fokus på smarte løsninger skabt i balance med designet, så er et cover fra Ideal of Sweden en perfekt løsning til din telefon.

Det oplagte valg af tilbehør

Med et stort udvalg og masser af flotte og anderledes styles er der ikke noget at sige til, at Ideal of Sweden er blevet til det, de er i dag. De er blevet et populært mærke hos mange forbrugere, når der skal investeres i mobilcovers og flotte håndtasker. Og de har da også selv en vision om at være det oplagte valg, når der skal købes tilbehør til mobiltelefonen. Derudover er ønsket, at deres produkter bliver foretrukket og elsket i lige så høj grad eller endnu højere end det device, det beskytter

Ideal of Sweden er meget mere end bare mobiltilbehør. De tilbyder et stort udvalg af punge, nøgleringe og pas-cover lavet i forskellige design og farver. Pas-coveret er det oplagte tilbehør til dig, der skal ud og rejse, men gerne vil personliggøre passet og beskytte dine rejsedokumenter med stil.

Accessories of Attraction

Design og funktionalitet står øverst på listen hos Ideal of Sweden, og det kommer derfor ikke som en overraskelse, at de har indført begrebet Accessories of Attraction. Det betyder ganske enkelt, at produkterne er lavet til at høre sammen. Lige fra starten i designprocessen er produkterne ikke kun tænkt som enkeltstående tilbehør, men som tilbehør, der hænger sammen og forbedrer brugsoplevelsen for kunderne.

Derfor kan du hos Ideal of Sweden altid finde tilbehør, der på kort tid kan sættes sammen og skilles ad ved hjælp af magneter. Produkterne i Accessories of Attraction-sortimentet inkluderer blandt andet mobilcovers, der kan sættes sammen med ring mounts og kortholdere. Og med de ikoniske mønstre og print får du også her et flot og sammenhængende design blandt andet med det velkendte marmormønster.

Ideal of Sweden – covers i flere elegante mønstre

Det anerkendte brand er især kendt for deres mobilcovers i unikke og smukke mønstre, som de også har udbredt til andre accessories, for eksempel etuier til AirPods og de populære Ring Mounts, der gør det meget nemmere at holde fast i telefonen.

Flotte mønstre inspireret af marmor er noget af det, de fleste som regel forbinder med Ideal of Sweden, men brandet laver også tilbehør i mange andre mønstre. Du kan blandt andet finde mobilcovers og andet i dyreprint og med fine blomster.

Find det bedste tilbehør fra Ideal of Sweden hos Miinto

Hos Miinto har vi altid et velassorteret udvalg af mobilcovers, AirPods-etuier, tasker, punge og andet tilbehør. Hos os kan du finde mange af de populære mønstrede produkter fra det eftertragtede brand, så du kan udsmykke din telefon og gøre den til din egen.

Se det imponerende udvalg af Ideal of Sweden-produkter hos Miinto nedenfor.

Om Miinto

Hos Miinto er du som kunde i centrum. Vi stræber efter at skabe den bedste modeplatform for dig som bruger. En platform, hvor du kan finde et varieret sortiment af luksuriøse, moderigtige og håndplukkede brands, som er skræddersyet til hver enkelt af vores kunder.

Miinto blev stiftet i 2009 af vennerne Konrad Kierklo og Mike Radoor, som gerne vil skabe et sted, hvor folk kunne finde brands og modeitems, som ikke var tilgængelig i deres hjemby. At forbinde modeinteresserede kunder med topbutikker i hele verden har derfor været en del af missionen for Miinto lige siden begyndelsen.

Størstedelen af Miintos kunder kommer i dag fra Holland, Danmark og Norge, men Miinto udvider hele tiden for at bringe den bedste brugeroplevelse ud til så mange mennesker som muligt. Derfor er vi i øjeblikket til stede på 14 forskellige markeder med vores platform, der sigter efter at give dig de bedste valg inden for mode. Vi ynder derfor også at tænke, at vores kunder er nogle af de bedst klædte personer i verden.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.