JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Izabel Camille Jewelry (451)

Izabel Camille
Izabel Camille er et dansk brand med tætte bånd til den internationale designelite, og det danske brand har positioneret sig som et førende brand i Skandinavien, når det gælder design og produktion af smykker og accessories. Izabel Camille er lanceret af de kreative, talentfulde danske designere Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard, og brandet trådte ind i modebranchen i 2008 – siden har stor succes været en garanti.

Izabel Camille er garant for et bredt udvalg af smykker og accessories, der byder på øreringe, ringe, halskæder, armbånd og vedhæng, og hele produktsortimentet er kendetegnet ved unikt design og stor kvalitet. Designstilen hos Izabel Camille er, med andre ord, synonym med et sofistikeret og eksklusivt look, der er beriget med stor elegance og en unik enkelthed – resultatet er smukke, trendy smykker med stil.

Derudover er smykker og accessories fra Izabel Camille udført i klassiske geometriske linjer og former såvel som beriget med enkelte, unikke detaljer, der fremhæver brandets eksklusive look på bedste vis. Brandets farvevalg er karakteriseret ved lyse farver, og inspirationen til nye kollektioner findes på de nordiske breddegrader. De smukke smykker fra Izabel Camille er udført i sterling sølv, sort sølv og halvædelstene.

Izabel Camille appellerer til fashionistaer med en hang til lækre smykker og accessories, som er synonym med kvalitet og eksklusivitet. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

451 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands