Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Izabel Camille Jewelry

Izabel Camille er et dansk brand med tætte bånd til den internationale designelite, og det danske brand har positioneret sig som et førende brand i Skandinavien, når det gælder design og produktion af smykker og accessories. Izabel Camille er lanceret af de kreative, talentfulde danske designere Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard, og brandet trådte ind i modebranchen i 2008 – siden har stor succes været en garanti.

Izabel Camille er garant for et bredt udvalg af smykker og accessories, der byder på øreringe, ringe, halskæder, armbånd og vedhæng, og hele produktsortimentet er kendetegnet ved unikt design og stor kvalitet. Designstilen hos Izabel Camille er, med andre ord, synonym med et sofistikeret og eksklusivt look, der er beriget med stor elegance og en unik enkelthed – resultatet er smukke, trendy smykker med stil.

Derudover er smykker og accessories fra Izabel Camille udført i klassiske geometriske linjer og former såvel som beriget med enkelte, unikke detaljer, der fremhæver brandets eksklusive look på bedste vis. Brandets farvevalg er karakteriseret ved lyse farver, og inspirationen til nye kollektioner findes på de nordiske breddegrader. De smukke smykker fra Izabel Camille er udført i sterling sølv, sort sølv og halvædelstene.

Izabel Camille appellerer til fashionistaer med en hang til lækre smykker og accessories, som er synonym med kvalitet og eksklusivitet. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.