Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Jacques Lemans (15)

Jacques Lemans
Jacques Lemans er et østrigsk brand med en stor stjerne på den internationale modescene, da det østrigske brand er en af verdens førende producenter af kvalitetsure. Bag lanceringen af det populære brand står to karismatiske brødre, Norbert og Alfred Riedl, som skabte Jacques Lemans i 1975, og siden er det kun gået én vej. I dag er ure fra det østrigske brand at finde i udvalgte butikker i mere end 120 lande.

Og Jacques Lemans har også fået licens til at producere eksklusive produktserier, der har taget navn efter Formel 1 og den mest prestigefyldte fodboldturnering på europæisk jord, Champions League. Det østrigske brand er, med andre ord, en førende aktør inden for design og produktion af kvalitetsure, og nye kollektioner er altid et studie i stor kvalitet og flot design – det ideelle valg til stilbevidste mænd og kvinder.

Der kommer løbende nye kollektioner på gaden fra Jacques Lemans, og de flotte og eksklusive ure er udført i en unik kombination af kvalitetsmaterialer, resultatet af fremragende håndværk og karakteriseret ved et væld af innovative funktioner. Derudover har designteamet hos det østrigske brand en super evne til at fusionere innovative tiltag med et eksklusivt look og et moderigtigt touch. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

15 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands