Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Jane Kønig

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JANE KØNIG

Jane Kønig er et dansk brand med en imponerende evne til at berige kvinder såvel som mænd over store dele af verden med smykker, der emmer af personlighed, råstyrke og knivskarp elegance. Brandet har været en del af den danske modebranche i flere årtier, og Jane Kønig er den kreative designer bag brandet. Den danske designer har stor erfaring og ekspertise med alle facetter af modebranchen, men det er som smykkedesigner, at hun beriger flest mennesker over hele verden.

Vil du også have glæde af de smukke smykker fra Jane Kønig, er du landet det helt rette sted. Her hos Miinto finder du nemlig et stort udvalg af smykker fra det danske brand, så gå endelig på opdagelse, og find dine nye favoritter til smykkeskrinet.


Skab en personlig stil med dekorative smykker


Smykker kan det særlige, at det er din egen personlige stil, der får lov til at komme til udtryk. Du bestemmer nemlig selv. Du kan fylde fingrene ud med forskellige ringe, lade én ring dominere, bruge lange øreringe eller kombinere flere forskellige halskæder. For det fantastiske ved Jane Kønigs tanke på design er, at smykkerne skal kunne bruges af alle kvinder og mænd – og til alle tænkelige anledninger i løbet af ugen.

I Jane Kønigs univers finder du mange forskellige smykker. Der er blandt andet mange enkle, stilrene items, som kan bruges både hver for sig og i kombination. Afhængigt af stylingen er de både gode til hverdag og til fest. Vil du gerne have smykker, hvor der sker lidt mere, kan du naturligvis også finde sådanne i udvalget fra Jane Kønig. Der er altså rig mulighed for at finde items, der matcher din personlige stil og dine præferencer. Herefter er det op til dig at style dem, alt efter hvad der giver mening for dig i den konkrete situation.

Jane Kønig er en garant for smykker til ethvert behov, og du skal naturligvis ikke snydes for de fantastiske smykker, der med stor sandsynlighed vil gøre livet lidt bedre. For du finder nemlig fantastiske former og facetter, der kan bruges til alle anledninger. Om du er til perler, kæder, hoops eller noget helt fjerde er op til dig selv. Vores sortiment giver dig nemlig lidt af hvert – og meget mere end bare det.


Dansk design, når det er bedst


Jane Kønig blev færdig som beklædningsdesigner fra Danmarks Designskole i 1986. I løbet af sin tid på skolen designede hun et væld af smykker som tilbehør til sine forskellige kollektioner, og gennem denne proces blev det tydeligt for hende, at det i virkeligheden var smykkedesign, som hun brændte for.

Passionen opstod dog ikke ud af det blå, for allerede som barn var Jane Kønig fascineret af smykker. Hun brugte gerne mange timer på at gå på opdagelse i sin mors smykkeskrin, og denne begejstring for smykker blev blot endnu tydeligere for hende, da hun selv prøvede kræfter med smykkedesign.

I over 30 år har Jane Kønig nu designet smykker i hjertet af København. Smykkerne forhandles i udvalgte butikker over hele Europa, ligesom de kan købes online af kunder i hele verden.


Håndlavede items og ready to wear


Jane Kønig har en forkærlighed for arbejdet med metal og elsker at skabe smykker sit værksted i København. Her kommer hendes one of a kind-smykker til live.

One of a kind-smykkerne er håndlavede pieces, som med garanti kun kommer i ét eksemplar. Vil du have smykker, der virkelig er noget ud over det sædvanlige, og som er skabt med respekt for det traditionsrige smykkehåndværk, er disse produkter uden tvivl værd at kigge nærmere på.

Eftersom der er tale om håndlavede produkter, er one of a kind-smykkerne fra Jane Kønig i den lidt højere prisklasse. Heldigvis finder du også masser af ready to wear-smykker i udvalget. Disse er nemmere at komme til rent økonomisk og har også alle de lækre detaljer, som er kendetegnende for Jane Kønig.

Når du shopper smykker fra danske Jane Kønig, får du gennemført design, som du vil elske at bruge igen og igen, og som du kan style på utallige måder.


Brandets særlige kendetegn


Jane Kønig har formået at bide sig fast hos tusindvis af modeelskere, der elsker smykker, der kan lidt ekstra. Jane Kønig har nemlig fundet balancen mellem det feminine, det ekstravagante og det simple, der alt i alt giver dig smykker, du kan bruge præcis på din egen måde. Her er der skabt et smykkeunivers, hvor det handler om dine præferencer og din måde at kombinere smykkerne på, som bliver afgørende for det udtryk, du jagter.

Smykkerne fra det danske mærke kan bruges af både mænd og kvinder. Tag for eksempel et kig på kollektionen King Jane, som har et maskulint udtryk og kan give spændende look for alle køn. Her er der lagt op til at eksperimentere og udfordre status quo, hvilket netop er et fokuspunkt for Jane Kønig.

Derudover er Jane Kønig kendetegnet ved et eventyrligt og finurligt look med masser af personlighed og kant, og nye kollektioner inspireres af antikke objekter og hverdagens impulser såvel som klassisk smykkedesign. Ja, vi kan vel næsten ikke rose det danske smykkebrand mere, for alt er vist blevet sagt. Vi er vilde med Jane Kønig, og det bliver du også, hvis hun får lov til at blive en del af dit smykkesortiment derhjemme.


Køb smykker fra Jane Kønig online hos Miinto


Jane Kønig er, med andre ord, synonym med simpelt, tidløst og elskeligt håndværk. Og du finder et imponerende udvalg af smykker og accessories fra de nye kollektioner lige her. Jane Kønigs kollektioner består af øreringe, armbånd, halskæder, ringe og vedhæng. Der er tale om et unikt håndværk – for smykker fra Jane Kønig er produceret i hånden og udført i horn, læder, sølv, guld, diamanter og halvædelstene.

Her på siden kan du gå på jagt i vores sortiment fra Jane Kønig. Du får de fantastiske og funklende smykker til priser, der samtidig er svære at takke nej til. For smykkerne er kvindens bedste ven, og de formår at samle alle dele i et outfit til én og samme helhed. Miks dem, som du vil, og udvælg de smykker, du absolut ikke kan leve uden. Du kommer ikke til at fortryde det.

Ryd alle filtre

Jane Kønig

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.