Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Jane Kønig (34)

Jane König er et dansk brand med en imponerende evne til at berige fashionistaer over store dele af verden med et spændende sortiment af smykker, og brandet har været en del af den danske modebranche i flere årtier. Jane König er den kreative designer bag brandet, og den danske designer har stor erfaring og ekspertise med alle facetter af modebranchen, men det er som smykkedesigner, at hun excellerer mest.

Det danske brand har formået at skabe en stor fanbase af modeelskere, der elsker smykker med et karakteristisk look, der har en unik evne til at inkorporere de nyeste trends på bedste vis. Derudover er Jane König kendetegnet ved et eventyrligt og finurligt look med masser af personlighed og kant, og nye kollektioner inspireres af antikke objekter og hverdagens impulser såvel som klassisk smykkedesign.

Jane König er, med andre ord, synonym med et imponerende udvalg af smykker og accessories, og nye kollektioner fra Jane König består af øreringe, armbånd, halskæder, ringe og vedhæng. Evnen til at designe smykker med et unikt look er et perfekt match til brandets hang til kvalitet og unikt håndværk – smykker fra Jane König er produceret i hånden og udført i horn, læder, sølv, guld, diamanter og halvædelstene. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

34 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands