Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Jane Kønig

Jane Kønig er et dansk brand med en imponerende evne til at berige kvinder over store dele af verden med smykker, der emmer af personlighed, råstyrke og knivskarp elegance. Brandet har været en del af den danske modebranche i flere årtier, og Jane Kønig er den kreative designer bag brandet. Den danske designer har stor erfaring og ekspertise med alle facetter af modebranchen, men det er som smykkedesigner, at hun beriger flest kvinder over hele verden.

Smykker kan det særlige, at det er din egen personlige stil, der får lov til at komme til udtryk. Du bestemmer nemlig selv. Du kan fylde fingrene ud med forskellige ringe, lade én ring dominere, bruge lange øreringe eller kombinere flere forskellige halskæder. For det fantastiske ved Jane Kønigs tanke på design er, at smykkerne skal kunne bruges af alle kvinder – og til alle tænkelige anledninger i løbet af ugen.

Du skal ikke snydes for de fantastiske smykker, der med stor sandsynlighed vil gøre livet lidt bedre. For du finder nemlig fantastiske former og facetter, der kan bruges til alle anledninger. Om du er til perler, kæder, hoops eller noget helt fjerde er op til dig selv. Vores sortiment giver dig nemlig lidt af hvert – og meget mere end bare det.

Dansk design, når det er bedst

Jane Kønig har formået at bide sig fast hos tusindvis af modeelskere, der elsker smykker, der kan lidt ekstra. Jane Kønig har nemlig fundet balancen mellem det feminine, det ekstravagante og det simple, der alt i alt giver dig smykker, du kan bruge præcis på din egen måde. Her er der skabt et smykkeunivers, hvor det handler om dine præferencer og din måde at kombinere smykkerne på, som bliver afgørende for det udtryk, du jagter.

Derudover er Jane Kønig kendetegnet ved et eventyrligt og finurligt look med masser af personlighed og kant, og nye kollektioner inspireres af antikke objekter og hverdagens impulser såvel som klassisk smykkedesign. Ja, vi kan vel næsten ikke rose det danske smykkebrand mere, for alt er vist blevet sagt. Vi er vilde med Jane Kønig, og det bliver du også, hvis hun får lov til at blive en del af dit smykkesortiment derhjemme.

Køb smykker fra Jane Kønig online hos Miinto

Jane Kønig er, med andre ord, synonym med simpelt, tidløst og elskeligt håndværk. Og du finder et imponerende udvalg af smykker og accessories fra de nye kollektioner lige her. Jane Kønigs kollektioner består af øreringe, armbånd, halskæder, ringe og vedhæng. Der er tale om et unikt håndværk – for smykker fra Jane Kønig er produceret i hånden og udført i horn, læder, sølv, guld, diamanter og halvædelstene.

Her på siden kan du gå på jagt i vores sortiment fra Jane Kønig. Du får de fantastiske og funklende smykker til priser, der samtidig er svære at takke nej til. For smykkerne er kvindens bedste ven, og de formår at samle alle dele i et outfit til én og samme helhed. Miks dem, som du vil, og udvælg de smykker, du absolut ikke kan leve uden. Du kommer ikke til at fortryde det.

Filter

114 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2