Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands JBS
Back

JBS

JBS er et dansk brand, som så dagens lys i 1939. JBS er lanceret af den succesfulde og ærgerrige forretningsmand Jens Bjerg Sørensen, og JBS er et akronym af hans eget navn. Siden starten har JBS været synonym med design og produktion af basisvarer såsom undertøj, boxershorts, strømper og t-shirts, og brandet er i dag Danmarks førende producent af basisvarer og undertøj. Med andre ord – JBS er et dansk brand, som er gennemsyret af kvalitet, og brandet har en stor fanskare af loyale modeelskere, som foretrækker undertøj fra JBS, når garderoben skal udvides. Derfor er JBS synonym med dansk design og kvalitet fra sin bedste side, og produktsortimentet er blandt de bedste på markedet.

Lækre materialer og god pasform

I starten blev produkter fra JBS produceret af restgarn, men med tiden har brandet opbygget et ry for at producere undertøj og t-shirts i lækre materialer. Derfor er kvalitet og pasform altid i top, samtidig med at JBS har en formidabel egenskab til at levere basisvarer med et trendy design. Den gode kvalitet er med til at du kan få glæde af produkterne fra JBS i lang tid fremover. JBS er et must-have i enhver modebevidst mand og kvindes garderobe. Så mangler du en lækker t-shirt, par underbukser eller lign. så er JBS mærket du leder efter, og Miinto.dk stedet hvor du kan finde det.

Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til mænd og kvinder fra JBS. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

11 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1