Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JBS

JBS er et dansk brand, som så dagens lys i 1939. JBS er lanceret af den succesfulde og ærgerrige forretningsmand Jens Bjerg Sørensen, og JBS er et akronym af hans eget navn. Siden starten har JBS været synonym med design og produktion af basisvarer såsom undertøj, boxershorts, strømper og t-shirts, og brandet er i dag Danmarks førende producent af basisvarer og undertøj. Med andre ord – JBS er et dansk brand, som er gennemsyret af kvalitet, og brandet har en stor fanskare af loyale modeelskere, som foretrækker undertøj fra JBS, når garderoben skal udvides. Derfor er JBS synonym med dansk design og kvalitet fra sin bedste side, og produktsortimentet er blandt de bedste på markedet.

Lækre materialer og god pasform

I starten blev produkter fra JBS produceret af restgarn, men med tiden har brandet opbygget et ry for at producere undertøj og t-shirts i lækre materialer. Derfor er kvalitet og pasform altid i top, samtidig med at JBS har en formidabel egenskab til at levere basisvarer med et trendy design. Den gode kvalitet er med til at du kan få glæde af produkterne fra JBS i lang tid fremover. JBS er et must-have i enhver modebevidst mand og kvindes garderobe. Så mangler du en lækker t-shirt, par underbukser eller lign. så er JBS mærket du leder efter, og Miinto.dk stedet hvor du kan finde det.

Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til mænd og kvinder fra JBS. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

JBS

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.