GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Jensen (0)

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet

Jensen

Jensen er et dansk brand med en unik evne til at berige den kvalitets- og modebevidste kvinde med et væld af smarte modeartikler, hvor flot design og stor kvalitet er kombineret på bedste vis. Jensen er en del af den danske modekoncern, BTX Group, som i mange år har været en førende aktør inden for den skandinaviske modebranche – og den absolutte spidskompetence er design af tøj til den moderne kvinde.

Jensen er ikke det mest populære brand i den internationale modebranche, men ikke desto mindre nyder det danske brand stor popularitet i og uden for Danmark. Den store succes er et resultat af, at Jensen er garant for et væld af styles med et moderne og stilrent look – uanset om du foretrækker et casual, klassisk, sporty eller enkelt look, er Jensen din leverandør af modetøj, når design og kvalitet skal være helt i top.

Ud over det flotte design er Jensen også karakteriseret ved modetøj med en flot pasform, der tilfører produktsortimentet et feminint skær – derudover er du også garanteret, at tøjet altid sidder perfekt. Det danske brand er synonym med fire årlige hovedkollektioner og fire-seks mindre ekspreskollektioner, hvorfor Jensen er klar med nyt modetøj hele året rundt. 

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands