Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands Jeva
Tilbage

Jeva

Jeva er et dansk brand med mere end 50 års erfaring med design og produktion af lækre tasker. Jeva så dagens lys i 1956, og i starten var brandet kun synonym med unikke skoletasker til børn over hele Danmark, men meget er sket på 50 år. Derfor er Jeva i dag et populært brand i store dele af Europa, hvor brandets udvalg af skoletasker, rygsække, sportstasker, trolleys og penalhuse har høstet stor anerkendelse. Med andre ord – Jeva er et succesfuldt dansk brand med en unik evne til at følge med tiden og udvikle nye produkter, som matcher alle behov.

Cool, kreative og søde motiver

Derudover er skoletasker og penalhuse fra Jeva beriget med cool, kreative, søde eller humoristiske motiver såvel som iøjnefaldende farver, hvorfor Jeva altid er den foretrukne leverandør af skoletasker og penalhuse. Med andre ord – Jeva er den rigtige løsning, hvis man er på jagt efter en ny skoletaske, trolley eller rygsæk. Derfor er Jeva karakteriseret ved lækre produkter med stor fokus på kvalitet, komfort og design, hvorfor brandets mangfoldige udvalg af skoletasker, rygsække og trolleys er beriget med gode ergonomiske egenskaber såsom indbygget rygstøtte.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker og punge til børn fra Jeva. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.