GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Jofama (6)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

6 Produkter fundet

Jofama

Jofama er en svensk producent af lædervarer, som er grundlagt af Niss Oskar Jonsson. Jofama, som har hovedsæde i den svenske by Malung, så dagens lys i 1926, og missionen har altid været at producere kvalitetstøj i læder til mode og sport. Jofama har siden starten været synonym med lædervarer i høj kvalitet, hvorfor bilproducenten Volvo opkøbte dele af Jofama i 1973.

Derudover er Jofama en af Skandinaviens største producenter af lædervarer, og brandet er populært i mange lande over hele Europa såsom Finland, Danmark, Island, Italien, Spanien, Belgien, Holland og Storbritannien samt mange flere. Succesen er et resultat af, at Jofama formår at kombinere moderigtigt design med kvalitetslæder og andre lækre materialer, hvorfor Jofama altid er garant for komfort, slidstyrke og kvalitet.

Derfor er Jofama også synonym med eksklusivt modetøj i læder, som henvender sig til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med en hang til lækre jakker, shorts og bukser i læder. Lædervarer fra Jofama er designet ud fra de nyeste trends i modebranchen, hvorfor modetøj fra Jofama altid er en unik tilføjelse til enhver trendy garderobe - lædervarer fra Jofama ses også tit på kendisser over hele Skandinavien. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands