Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

John Henric

John Henric
John Henric er et svensk brand med en unik tilgang til design af tøj og accessories, og det svenske brand er trådt ind på den internationale modescene inden for de sidste par år. John Henric er sendt i verden af to unge mænd med en stor passion for mode, og nye kollektioner er et studie i, hvordan populære brands kan forkæle den kræsne mand med et spændende sortiment af modetøj og accessories.

Designteamet hos John Henric tager udgangspunkt i klassiske styles, når nye kollektioner er i den indledende fase, men i takt med at designprocessen udvikler sig, tilføres der er et unikt twist. Det svenske brand har, med andre ord, en super evne til at tilføre nye styles et touch af tidløs elegance, hvor et enkelt udtryk og delikate detaljer dominerer – resultatet er et moderne look med masser af karakter.

Det svenske brand kan dog mere end at forkæle den kræsne mand med et unikt look, og nye kollektioner byder også på tøj og accessories i fantastisk kvalitet. Designteamet er, med andre ord, i stand til at fusionere det flotte look med rene linjer, stor kvalitet og unikt håndværk, og det ses i nye kollektioner – John Henric er derfor garant for et stort udvalg af tøj og accessories med en god pasform.
 

Filter

46 resultater

  • 1
  • 1