GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

John Henric (55)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

55 Produkter fundet

John Henric

John Henric
John Henric er et svensk brand med en unik tilgang til design af tøj og accessories, og det svenske brand er trådt ind på den internationale modescene inden for de sidste par år. John Henric er sendt i verden af to unge mænd med en stor passion for mode, og nye kollektioner er et studie i, hvordan populære brands kan forkæle den kræsne mand med et spændende sortiment af modetøj og accessories.

Designteamet hos John Henric tager udgangspunkt i klassiske styles, når nye kollektioner er i den indledende fase, men i takt med at designprocessen udvikler sig, tilføres der er et unikt twist. Det svenske brand har, med andre ord, en super evne til at tilføre nye styles et touch af tidløs elegance, hvor et enkelt udtryk og delikate detaljer dominerer – resultatet er et moderne look med masser af karakter.

Det svenske brand kan dog mere end at forkæle den kræsne mand med et unikt look, og nye kollektioner byder også på tøj og accessories i fantastisk kvalitet. Designteamet er, med andre ord, i stand til at fusionere det flotte look med rene linjer, stor kvalitet og unikt håndværk, og det ses i nye kollektioner – John Henric er derfor garant for et stort udvalg af tøj og accessories med en god pasform.
 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands