Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

JULIE SANDLAU

Hvis du er på udkig efter moderne og forførende smykker i elegant design, er Julie Sandlaus smykkeunivers lige noget for dig. Hun skaber smykker med en refleksion af vintage, skønhed og sofistikeret elegance udtrykt gennem tidløse silhuetter.

Julie Sandlau er en dansk smykkedesigner, som fra allerførste skridt ind i den forførende smykkeverden forelskede sig i hele processen omkring skabelsen af smykker. Det gælder både udvælgelsen af eksklusive og smukke ædelstene og -materialer til skabelsen af glamourøse og elegante smykker. Hun har en passion for at designe unikke smykker, og hele hendes univers er karakteriseret ved uendelige kreative muligheder. Sandlau har en både legende og kreativ tilgang til smykkedesign, hvilket gør det muligt for hende at skabe nye og inspirerende kollektioner sæson efter sæson. Julie Sandlau producerer hvert år fire skønne kollektioner, der er inddelt på følgende måde: forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og jul. Det giver hende mulighed for at skabe smykker ud fra de skiftende årstider, der varierer i natur, stemninger og lys.


Julie Sandlau smykker med skandinavisk islæt


Julie Sandlau henter inspiration fra naturelementer og kulturelle trends og tendenser, som hun fortolker og giver et skandinavisk og minimalistisk islæt. Som tidligere model har Sandlau rejst verden rundt, og det er blandt andet fra forskellige rejser og besøg til markeder, naturparker og meget andet, hun finder sin inspiration. Under et ophold i Østen studsede hun over en kinesisk helende plante, hvis silhuet senere blev hendes personlige kendetegn og symbol for brandet. Silhuetten tager form som et træ, og du finder den både som vedhæng i visse øreringe og halskæder, men derudover bliver den brugt i hendes logo.

Julie Sandlau smykker bliver produceret på hendes fabrik i Vietnam, og siden 2005 er alle ansatte uddannet i de skandinaviske smykketraditioner. Det er vigtigt, at de ansatte formår at skabe smykker med samme skandinaviske islæt, som Sandlau selv. Og det må man sige er lykkes! Siden 2005 er Julie Sandlaus forførende og elegante smykker designet og udviklet i tæt samarbejde med de ansatte i Vietnam. Hun går ikke på kompromis med kvalitet, design og detaljer, og derfor er du altid garanteret unikke smykker i høj kvalitet og solidt håndværk. Uanset om du har brændt dig lun på et Julie Sandlau armbånd eller et par øreringe, er du sikret sofistikeret elegance gennem simple design og tidløse silhuetter.


Ædle metaller og materialer, der taler for sig selv


Julie Sandlau smykker er udarbejdet i ædle materialer som rhodineret 925 sterlingsølv og 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv. I stedet for at skabe smykker i en lang række forskellige ædle metaller, fokuserer Sandlau på to typer, som hun ovenikøbet mestrer til perfektion. Hun har en eksperimenterede tilgang til smykkedesign, og både øreringe, halskæder og armbånd er præget af forskellige former og smukke silhuetter i samspil med farverige sten, brillanter eller diamanter. Julie Sandlau skaber unikke smykker, der nemt kan benyttes til hverdag og mere festlige anledninger. Uanset om du bruger et enkelt smykke fra hendes kollektioner, eller om du iklæder dig Sandlau smykker over hele linjen, vil dit udtryk have et touch af vintage og elegance.

Ryd alle filtre

Julie Sandlau

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.