EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Julie Sandlau (128)

Hvis du er på udkig efter moderne og forførende smykker i elegant design, er Julie Sandlaus smykkeunivers lige noget for dig. Hun skaber smykker med en refleksion af vintage, skønhed og sofistikeret elegance udtrykt gennem tidløse silhuetter.

Julie Sandlau er en dansk smykkedesigner, som fra allerførste skridt ind i den forførende smykkeverden forelskede sig i hele processen omkring skabelsen af smykker. Det gælder både udvælgelsen af eksklusive og smukke ædelstene og -materialer til skabelsen af glamourøse og elegante smykker. Hun har en passion for at designe unikke smykker, og hele hendes univers er karakteriseret ved uendelige kreative muligheder. Sandlau har en både legende og kreativ tilgang til smykkedesign, hvilket gør det muligt for hende at skabe nye og inspirerende kollektioner sæson efter sæson. Julie Sandlau producerer hvert år fire skønne kollektioner, der er inddelt på følgende måde: forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og jul. Det giver hende mulighed for at skabe smykker ud fra de skiftende årstider, der varierer i natur, stemninger og lys.

Julie Sandlau smykker med skandinavisk islæt

Julie Sandlau henter inspiration fra naturelementer og kulturelle trends og tendenser, som hun fortolker og giver et skandinavisk og minimalistisk islæt. Som tidligere model har Sandlau rejst verden rundt, og det er blandt andet fra forskellige rejser og besøg til markeder, naturparker og meget andet, hun finder sin inspiration. Under et ophold i Østen studsede hun over en kinesisk helende plante, hvis silhuet senere blev hendes personlige kendetegn og symbol for brandet. Silhuetten tager form som et træ, og du finder den både som vedhæng i visse øreringe og halskæder, men derudover bliver den brugt i hendes logo.

Julie Sandlau smykker bliver produceret på hendes fabrik i Vietnam, og siden 2005 er alle ansatte uddannet i de skandinaviske smykketraditioner. Det er vigtigt, at de ansatte formår at skabe smykker med samme skandinaviske islæt, som Sandlau selv. Og det må man sige er lykkes! Siden 2005 er Julie Sandlaus forførende og elegante smykker designet og udviklet i tæt samarbejde med de ansatte i Vietnam. Hun går ikke på kompromis med kvalitet, design og detaljer, og derfor er du altid garanteret unikke smykker i høj kvalitet og solidt håndværk. Uanset om du har brændt dig lun på et Julie Sandlau armbånd eller et par øreringe, er du sikret sofistikeret elegance gennem simple design og tidløse silhuetter.

Ædle metaller og materialer, der taler for sig selv

Julie Sandlau smykker er udarbejdet i ædle materialer som rhodineret 925 sterlingsølv og 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv. I stedet for at skabe smykker i en lang række forskellige ædle metaller, fokuserer Sandlau på to typer, som hun ovenikøbet mestrer til perfektion. Hun har en eksperimenterede tilgang til smykkedesign, og både øreringe, halskæder og armbånd er præget af forskellige former og smukke silhuetter i samspil med farverige sten, brillanter eller diamanter. Julie Sandlau skaber unikke smykker, der nemt kan benyttes til hverdag og mere festlige anledninger. Uanset om du bruger et enkelt smykke fra hendes kollektioner, eller om du iklæder dig Sandlau smykker over hele linjen, vil dit udtryk have et touch af vintage og elegance.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

128 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands