SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Jumex

Jumex (0)

 

Jumex er et tysk brand med en stigende popularitet over hele Tyskland, hvor brandet også har åbnet konceptbutikker i mange af de største byer. Jumex har også oplevet en stigende succes i lande såsom Belgien, Luxemburg og Holland, og det tyske brand er også på vej ind på det danske marked. Succesen er ingen tilfældighed, og Jumex er synonym med et stort og spændende sortiment af modesko og støvler.
 
Jumex er, med andre ord, karakteriseret ved et væld af sandaler, ballerinaer, stiletter, pumps og støvler, som er inspireret af de nyeste trends i modebranchen. Derudover er det tyske brand også synonym med modesko, hvor unikke farvekombinationer og finurlige detaljer er trækplasteret – Jumex er garant for et stort udvalg af modesko, der byder på stor mangfoldighed, og der er noget for enhver smag og stil.
 
Designteamet hos Jumex formår dog også at kombinere brandets moderigtige look med lækre materialer såsom skind og læder, hvorfor sandaler, ballerinaer, stiletter, pumps og støvler fra Jumex er kendetegnet ved stor komfort og en unik pasform. Jumex appellerer til fashionistaer i alle aldre, og sko og støvler fra Jumex er det ideelle valg til et trendy look – hvad enten det er til en dag på kontoret eller en aften i byen. 
Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands