Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

JUNAROSE by VERO MODA

Junarose er et brand, der er dedikeret til at designe smukt modetøj til fashionistaer med former. Deres primære mål er at skabe tøj, der fremhæver alt det skønneste ved den kvindelige krop, og derfor er den gode pasform også topprioriteten.

I sortimentet fra Junarose kan du finde tøj i størrelserne 38-54. De omtaler sig selv som et dedikeret plus size brand, og du kan derfor også vide dig sikker på, at det er netop kvinder med former, der bliver designet til her. Det betyder, at der er enormt meget fokus på at skabe lækre styles, hvis fit får netop din krop til at tage sig allerbedst ud. Hver eneste lille detalje er skabt med fokus på den gode pasform, og det giver dig tøj, du vil elske at have i garderoben.

Klædelige styles, der er tilpasset kvindekroppen

For mange kvinder – plus size eller ej – kan det være en udfordring at finde tøj, der er helt perfekt rent snitmæssigt. Der findes ganske enkelt så mange forskellige kropstyper, at det er umuligt at designe tøj, der passer helt perfekt til dem alle sammen. Det bliver dog en smule nemmere at finde tøj, der passer til en kurvet kvindekrop, hvis du shopper Junarose. Hos dette brand er der nemlig ekstra meget fokus på at skabe klædelige styles, der passer til kvinder med former.

De mange kreationer er gennemtænkte i forhold til at skulle falde smukt, fremhæve de helt rigtige dele af kroppen og samtidig være skønne at have på. At skabe perfekte fits er umiskendeligt noget af en udfordring, men denne har Junarose taget op, og du kan derfor finde et væld af klædelige design tilpasset kvindekroppen i deres sortiment.

Smukke trendbaserede design til den moderne kvinde

Junarose er et ungt brand, der altid har fingeren på modepulsen. De lancerer adskillige kollektioner hvert eneste år, og dermed kan du altid få fat i de nyeste trends hos dette brand. De opsnapper hurtigt nye tendenser og omsætter dem til items, der passer ind i deres designunivers og til mange forskellige kvindekroppe.

I udvalget fra Junarose kan du dermed altid finde nye, spændende kreationer, som er inspirerede af alt det, der sker på de internationale catwalks. Derudover kan du også finde klassiske design i deres sortiment. De har en hel serie af items, enhver moderne kvinde bør have i garderoben, og hvor der naturligvis er gjort særligt meget ud af at tilpasse dem til kvinder med former.

Fyld garderoben med plus size fashion i høj kvalitet

Når du shopper Junarose, kan du forvente at få tøj, der brillerer på en lang række forskellige punkter. De mange design er gennemtænkte ned til den mindste detalje, og derudover bruges der udelukkende lækre kvalitetsmaterialer i produktionen. Dermed får du lækkert tøj, der føles skønt at have på, når du vælger dette brand.

Samtidig er den høje kvalitet yderligere med til at sikre, at tøjet fra Junarose altid er flatterende. Gode materialer gør ganske enkelt, at tøjet falder flottere og på den måde får din krop til at tage sig allerbedst ud. Desuden gør kvalitetsmaterialerne naturligvis, at du kan få glæde af dine kjoler, bukser, bluser og jakker fra Junarose igen og igen.

Filter

29 resultater

  • 1
  • 1