Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Just Female

Er du på udkig efter moderigtigt tøj, der oser af skandinavisk minimalisme med et eksotisk twist? Så bør du kigge nærmere på danske Just Female. Deres mange kollektioner bærer præg af enkle silhuetter og former, hvor der eksperimenteres med prints, materialer, farver og detaljer.

Just Female er et populært modebrand blandt rigtigt mange kvinder i ind- og udland, og det skyldes især deres ”ready to wear”-tilgang til modetøj. Sæson efter sæson skaber de skønne kollektioner, der på fineste vis formår at balancere mellem den skandinaviske minimalisme i form af rene linjer og snit og det mere eksotiske, hvor især farver og unikke mønstre skinner igennem. De udfordrer de gængse designtraditioner ved at fundere deres designtilgang i et sofistikeret univers, hvor detaljerigdommen er slående. De har et skarpt blik rettet mod det internationale modebillede, og derfor kan du altid vide dig sikker på, at deres styles er inspireret af nutidens trends og tendenser, som florerer i modebilledet.

Skab en trendy garderobe med Just Female

Visionen bag Just Female er at skabe et nutidigt brand, som lader sig inspirere af moderne trends og tendenser. Men i stedet for at kopiere allerede eksisterende styles, så henter de blot inspiration i form af materialer, eksotiske farver, prints og detaljer, som de så sætter deres eget unikke præg på. De tager nutidige trends og tendenser og udfordrer de eksisterende styles inden for branchen. Uanset om du har set dig lun på en blomstret slå-om-nederdel, en leopardkjole eller et par løse højtaljede bukser, er du altså garanteret fede styles med inspiration hentet direkte fra de største catwalks.

Det populære brand har en nysgerrig og legende tilgang til mode, og derfor finder du alt fra sprudlende, farverige styles til det mere afdæmpede og neutrale. De har øje for detaljen, og de forstår på fineste vis at kombinere det rå med det feminine og det delikate med det vovede. De skaber en række styles, som har evnen til både at kunne bruges på arbejde og i skole, men også til en aften i byen. Det handler blot om, hvordan du vælger at style de forskellige kreationer. Med Just Female er du altså garanteret en moderne og alsidig garderobe, hvor tøjkriser oftest kan løses ved at kombinere kjoler, nederdele, bluser, toppe og bukser på nye og kreative måder.

Den feminine silhuet er i centrum

I samtlige styles er det tydeligt, at brandet stiler efter at fremhæve den feminine silhuet. Det sker blandt andet ved at fremhæve taljen med bælter, elastisk og bånd eller bryst og hals med elegante v- eller o-udskæringer. Med mange af deres kreationer opnår du et sofistikeret og feminint udtryk, uanset om du er til det rå, det vovede eller det klassiske. Udover at skabe moderne modetøj til kvinder, finder du dog også skønne accessories som tasker, punge og hatte i deres sortiment. Just Female skaber anvendeligt og tilgængeligt modetøj og accessories til stilbevidste kvinder, der ønsker feminine kreationer, som kan pryde garderoben mange år frem. Derfor går de heller ikke på kompromis med kvaliteten af deres designs, og deres mange styles er af den grund udarbejdet i lækre materialer som bomuld og viskose, og deres tasker og punge er i ægte læder.

Filter

298 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3