Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Just Junkies

Med Just Junkies får du rå, upoleret mode. Du får klassiske styles i et enkelt, skandinavisk udtryk, der altid bliver tilsat masser af kant og rock’n’roll vibes. Det er items til dig, der sætter pris på lækre og gennemførte detaljer.

Just Junkies startede med udelukkende at producere jeans. De har fortsat megen fokus på disse, og de designer i dag et væld af produkter i denim. Det være sig alt lige fra jakker til accessoires, skjorter og selvfølgelig jeans. Deres mange jeans – og alle deres andre produkter – bliver alle sammen produceret i Europa. Det er med til at sikre den høje kvalitet, og derudover er det en enorm miljømæssig fordel. Selvom produkterne er i høj kvalitet, kan du fortsat få fat i sagerne fra Just Junkies til fornuftige priser. Det er nemlig en topprioritet for dette brand at kunne levere mode til fair priser.

Afslappet, skandinavisk mode i høj kvalitet

Just Junkies design er udpræget afslappede. Det er causal herretøj, der føles behageligt at have på, og hvor der er gjort meget ud af at tilpasse pasformene til din sandsynligvis hektiske livsstil. For at gøre tøjet behageligt – og for at sikre den gode slidstyrke – er alt tøjet naturligvis i høj kvalitet. De benytter udelukkende veludvalgte materialer i alle deres styles. Dermed får du tøj, du kan bruge igen og igen.

At de mange styles fra dette danske mærke er meget skandinaviske i deres udtryk, er yderligere med til at bidrage til, at det er tøj, du kan bruge gang på gang. Just Junkies’ design er typisk enkle og stilrene, og dermed kan de også styles på et væld af forskellige måder. Brug eksempelvis et par af deres lækre bukser sammen med en skjorte for et finere look, eller kombiner de samme bukser med en rå denimjakke for et look med masser af kant. Afhængigt af din personlige stil kan du benytte kreationerne fra Just Junkies i mange forskellige konstellationer.

Implementer det rå og upolerede i din garderobe

Selvom Just Junkies gerne leverer simple design, kan du altid vide dig sikker på, at der også er et råt touch at finde. De har ganske enkelt en forkærlighed for det rå, det upolerede og det kantede, og dette er derfor også en vigtig del af deres design-DNA. Det rå kan komme til udtryk i de små detaljer, eller det kan findes i materialer som eksempelvis læder og vasket denim. Du har mulighed for at fremhæve eller nedtone det, som det passer til din personlige stil og situationen.

Du finder i sortimentet fra Just Junkies alt lige fra jeans, shorts og bukser til jakker, skjorter og tilbehør. Bruger du flere items fra dette brand sammen, kan du opnå et helt igennem cool og afslappet look med masser af kant. Implementerer du derimod enkelte items i din eksisterende garderobe, kan du få glæde af deres evne til at tilføje et rocket pift til dit look. Der er mange forskellige muligheder med Just Junkies. Hvad end du vælger, kan du være sikker på, at du får casual coolness, når du shopper tøj fra netop dette rå, danske brand.

Filter

101 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2