Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Karmamia

I krydsfeltet mellem det enkle og det brogede finder du Karmamia. Mærket byder nemlig på dansk design tilsat et touch af Dubai. Dette unikke brand er således kendt for iøjnefaldende og smukke mønstre kombineret med elegante og stilrene snit.

På veludvalgte systuer i Dubai kommer tøjet fra Karmamia til live. Det er ligeledes her, tøjet bliver designet, men med en dansker i spidsen. Derfor får du med tøj fra dette mærke dansk design med et sprudlende touch af skønne, eksotiske mønstre og farver. Det er tøj, der kan bruges på forskellige måder, og som kan styles op og ned efter smag og behag. Karmamia har et mål om at skabe kreationer, som kan mixes og matches for at give dig helt unikke look.

Danmark møder Dubai til glæde for moderne fashionistaer

Det enkle og stilrene er dybt forankret i den danske designmentalitet. Fusionen af det danske og det spidsfindige touch af Dubai resulterer i tøj fra Karmamia, som er noget ganske særligt. Det giver dig mulighed for at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen og på elegant vis krydre din garderobe med mønstre.

Med en tydelig forkærlighed for rene linjer får du med tøj fra dette brand det bedste af to verdener. Tøjet er elegant og eksotisk, og det kan styles akkurat, som det passer til din personlige stil. Vælger du eksempelvis at kombinere en smuk nederdel med en farvestrålende skjorte fra dette brand, får du et helt særligt udtryk, som uden tvivl vil tiltrække sig opmærksomhed. Kombinerer du derimod en fin kjole fra deres sortiment med enkle stilletter og en klassisk jakke, får du en skøn kombination af det elegante og det eksotiske frem i dit look.

Eksklusive print og skønne detaljer

Mange af stofferne til de lækre Karmamia-kreationer bliver fundet på det lokale marked i Dubai. Her findes der metervarer i specielle print og mønstre, og disse bliver forvandlet til smukt tøj, som du kan få glæde af herhjemme. Skal du nå at have fingrene i de fine sager, skal du dog ikke tøve for længe. Tøjet fra Karmamia bliver nemlig kun produceret i et mindre omfang. Du kan derfor også regne med, at du får eksklusive design, når du vælger at shoppe tøj fra netop dette brand.

Tøjet fra Karmamia bliver designet uafhængigt af sæsoner og kollektioner, og de følger dermed ikke den konventionelle ”modekalender”. Derimod kommer de løbende med nye styles, når de finder det passende, og når inspirationen er der.

Pift garderoben op med Karmamia Copenhagen

De mange smukke design fra Karmamia tager altid udgangspunkt i klassiske styles. Dette bliver krydret med et mellemøstligt islæt, og vil du pifte garderoben lidt op, er dette derfor et brand, der er værd at kigge nærmere på.

Mærket er i særdeleshed kendt for deres mange unikke kjoler, kimonoer og florlette toppe, du finder i sortimentet. De mange styles kan bruges sammen eller hver for sig. De kan således indgå som et finurligt strejf af eksotisk elegance i din garderobe, eller du kan iklæde dig Karmamia fra top til tå for et fuldkommen gennemført look.

Filter

18 resultater

  • 1
  • 1