Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KNOWLEDGE COTTON APPAREL

Knowledge Cotton Apparel er en dansk producent af modetøj, som har mere end 40 års erfaring med mode, innovation, kvalitetstekstiler og miljøvenlig produktion. Samme værdier kendetegner den moderne udgave af Knowledge Cotton Apparel, som blev lanceret i Herning i 1969. Den kreative forretningsmand bag Knowledge Cotton Apparel er J. Mørup, og i starten hed brandet J. Mørup Stof. Navnet har ændret sig med tiden, men brandet er stadig garant for modetøj, som er produceret i økologiske tekstiler. Brandet er et must-have i en hver mands garderobe – du støtter samtidig miljøet.

Mode og miljøvenlige materialer

Knowledge Cotton Apparel er et brand med stor fokus på at kombinere mode med miljøvenlige materialer og produktionsmetoder, og brandet følger denne trend i alle henseender. Derudover er Knowledge Cotton Apparel garant for modetøj med et naturligt look, hvorfor brandets udvalg af jakker, skjorter, strikvarer, bukser og accessories er udført i tidens farver og trends. Med andre ord – Knowledge Cotton Apparel formår at berige trendsættere og modeelskere med trendy og tidssvarende modetøj, som er produceret i organiske materialer. Derfor henvender Knowledge Cotton Apparel sig til den mode- og kvalitetsbevidste forbruger med omtanke for miljøet.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af herremode fra Knowledge Cotton Apparel. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Knowledge Cotton Apparel

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.