Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Kokoon

Kokoon er et dansk brand med den kreative designer Nanna Søbirk i spidsen, og brandet så dagens lys i 2009. Kokoon har base i København, men brandet høster stor ros fra modeelskere over hele landet for en unik evne til at kombinere fremragende tekstiler med et tidløst, elegant look. Nanna Søbirk er bare én i en lang række af nye talentfulde danske designere, og hendes brand er beriget med et unikt, elegant look. Kokoon har en stor forkærlighed for eksklusive, lækre materialer, og brandets udvalg af modetøj er ofte udført i silke – de lækre tekstiler tilfører brandet et feminint touch, der fremhæver brandets unikke look.

Maskuline og feminine silhuetter

Kokoon sender to årlige kollektioner af modetøj på gaden, der udkommer sommer og vinter, og begge inkorporerer årstidens trends – uden at gå på kompromis med brandets tidløse og unikke look. Kokoon er, med andre ord, synonym med modetøj, der får fashionistas til at føle sig smukke og feminine, samtidig med at brandets tidløse look kombineres med moderne trends, der appellerer til trendy unge kvinder. Derudover er Kokoon garant for modetøj, der kombinerer maskuline og feminine silhuetter på bedste vis – det beriger modetøj fra Kokoon med masser af karisma, personlighed, tidløse snit og en fantastisk pasform.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Kokoon. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

17 resultater

  • 1
  • 1