Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Le Fix

Le Fix er et københavnsk brand med rødderne solidt plantet i den urbane muld og Københavns undergrund. Brandet finder inspiration i byens kultur og snørklede gader, og deres kollektioner og streetwear afspejler derfor storbyens pulserende og mangfoldige ånd. Le Fix har opnået en unik position som et højt anset livsstils- og streetwearbrand med en dybdegående international appel. Brandet blev skabt med en kærlighed til kunst, kultur og diversitet, og hos Miinto.dk er det naturligvis ikke et brand, vi vil være foruden. Af den grund finder du et skarpt udvalg af Le Fix styles til mænd, der stiler efter et street look med urbane vibes og statement factor.

Tre barndomsvenner lagde fundamentet for Le Fix

Tilbage i 1999 slog de tre barndomsvenner, Benny Kusk, Rasmus Jacobsen og Jesper Holm, pjalterne sammen og skabte Le Fix. De havde alle en fælles forkærlighed for kunst, tatoveringer og tøj og færdedes i de samme undergrundsmiljøer i indre København, hvilket skabte grundlaget for et kreativt rum, hvori de sammen og hver for sig kunne udvikle deres kunstneriske potentialer. Fra netop dette kreativ rum slog Le Fix sine første rødder, og brandet er siden hen blot vokset og blevet et populært brand, hvis primære inspirationskilder er subkulturer, kunst og byliv. Beliggende i hjertet af Nørrebro og i Kronprinsensgade i København, har brandet langsomt udvidet sig til det internationale marked. Deres to flagship stores befinder sig i Københavns multikulturelle centrum, og ud over at lange skønne Le Fix styles, især Le Fix T-shirts, over disken, fører butikkerne også en række andre populære brands som Lacoste, Stone Island og Fred Perry.

Mere end et fashionbrand

Le Fix er meget mere end et fashionbrand, og de tre barndomsvenner anser det da i højere grad også som et kunstnerkollektiv, hvor de får mulighed for at lege, eksperimentere og udfolde sig kreativt. Der er ganske enkelt meget mere end sweaters, T-shirts, caps, jakker og bukser, og Le Fix driver både to tatoveringsstudier, et kunstgalleri og et træværksted. De mange mennesker, der udgør brandet, arbejder både i fælles og separate grupper på forskellige projekter, men fælles for alt er, de trækker på hinandens oplevelser og erfaringer. Den gensidige forståelse af og interesse for kunst, tøj og handel løfter Le Fix til nye højder og danner en syntese af kunstneriske udtryk, hvilket skaber en forretning med et skarpt øje for detaljer. Brandet er ikke blot navnet på deres tøjkollektioner, men derimod navnet på hele det kunstneriske univers, hvor street-wear, subkulturer, musik og kunst binder alt sammen. Netop dette går igen på tværs af deres projekter og skaber en rød tråd, hvilket også ses i deres tøjkollektioner.

Le Fix T-shirt med statement factor

Le Fix skaber et væld af styles, som uden problemer kan tilføre dit udtryk en mere street vibe. Især deres Le Fix T-shirt har opnået stor popularitet, idet den er utrolig simpel i sit udtryk og alligevel oser den af attitude. Fælles for samtlige T-shirts fra brandet er, at de er skabt i enkle design og nuancer som hvid, sort og grå, men både foran og bagpå finder du enten brandets eget logo eller navn samt interessante og iøjnefaldende prints, der sammen skaber T-shirts med statement factor. Hos Miinto.dk finder du et bredt udvalg af Le Fix produkter, og vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid er sikret de nyeste styles direkte i din garderobe.

Filter

10 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1