Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Le Specs

Le Specs er en australsk producent af unikke solbriller til mænd og kvinder, som sendte den første kollektion af solbriller på gaden i 1979. I flere årtier har Le Specs imidlertid været forbeholdt trendsættere downunder, men i 2010 kom de cool og trendy solbriller til Europa, og den ungdommelige stil, som solbriller fra Le Specs besidder, er fra start blevet en succes på den nordlige halvkugle.

Derudover er Le Specs drevet frem af et sexet design, som er med til at skabe nye trends indenfor design af solbriller. Derfor følger Le Specs ikke de nyeste trends i modebranchen – Le Specs skaber dem. Med andre ord – solbriller fra Le Specs formår at kombinere mange stilarter såsom et retro-look med klassiske linjer for derved at skabe solbriller med et unikt udtryk.

Le Specs finder inspiration overalt, men primært kulturerne i storbyer som London, Berlin, Stockholm og New York er en stor inspirationskilde. Derfor er Le Specs et samsurium af sexede og unikke solbriller, som sætter et unikt og ungdommeligt præg på enhver stil, hvorfor Le Specs er et populært brand hos trendsættere.

Filter

61 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1