Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

LE SPECS

Le Specs er en australsk producent af unikke solbriller til mænd og kvinder, som sendte den første kollektion af solbriller på gaden i 1979. I flere årtier har Le Specs imidlertid været forbeholdt trendsættere downunder, men i 2010 kom de cool og trendy solbriller til Europa, og den ungdommelige stil, som solbriller fra Le Specs besidder, er fra start blevet en succes på den nordlige halvkugle.

Derudover er Le Specs drevet frem af et sexet design, som er med til at skabe nye trends indenfor design af solbriller. Derfor følger Le Specs ikke de nyeste trends i modebranchen – Le Specs skaber dem. Med andre ord – solbriller fra Le Specs formår at kombinere mange stilarter såsom et retro-look med klassiske linjer for derved at skabe solbriller med et unikt udtryk.

Le Specs finder inspiration overalt, men primært kulturerne i storbyer som London, Berlin, Stockholm og New York er en stor inspirationskilde. Derfor er Le Specs et samsurium af sexede og unikke solbriller, som sætter et unikt og ungdommeligt præg på enhver stil, hvorfor Le Specs er et populært brand hos trendsættere.

Ryd alle filtre

Le Specs

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.