Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Levinsky

Levinsky er et dansk brand med en fantastisk evne til at designe og producere et væld af moderigtige accessories, og det danske brand sendte den første kollektion af accessories på gaden i 2001. Siden har Levinsky nydt stor popularitet i hele Norden, hvorfor brandets accessories kan købes i modebutikker over hele Skandinavien. Succesen er ingen tilfældighed, og Levinsky er garant for masser af moderigtigt design.

Designteamet hos Levinsky har, med andre ord, en unik sans for, hvad der er populært, og hvad der ikke længere er et his hos fashionistaer i hele Norden. Derfor er brandets produktsortiment også et samsurium af lækre accessories såsom tørklæder, tasker, smykker, bælter og tubes – det er dog brandets udvalg af trendy, unikke tørklæder, som har gjort Levinsky til et populært brand hos fashionistaer i alle aldre.

Tørklæder fra Levinsky er, med andre ord, synonym med de nyeste trends i modebranchen såvel som beriget med evnen til at pifte ethvert look op – og de mange trendy tørklæder fra Levinsky kan også anskaffes til en pris, som alle har råd til. De fordelagtige priser har ikke haft indvirkning på kvaliteten, og Levinsky er garant for accessories, som er udført i lækre, bløde materialer og beriget med smukke farver.

Filter

737 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8