Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Levinsky (20)

Levinsky
Levinsky er et dansk brand med en fantastisk evne til at designe og producere et væld af moderigtige accessories, og det danske brand sendte den første kollektion af accessories på gaden i 2001. Siden har Levinsky nydt stor popularitet i hele Norden, hvorfor brandets accessories kan købes i modebutikker over hele Skandinavien. Succesen er ingen tilfældighed, og Levinsky er garant for masser af moderigtigt design.

Designteamet hos Levinsky har, med andre ord, en unik sans for, hvad der er populært, og hvad der ikke længere er et his hos fashionistaer i hele Norden. Derfor er brandets produktsortiment også et samsurium af lækre accessories såsom tørklæder, tasker, smykker, bælter og tubes – det er dog brandets udvalg af trendy, unikke tørklæder, som har gjort Levinsky til et populært brand hos fashionistaer i alle aldre.

Tørklæder fra Levinsky er, med andre ord, synonym med de nyeste trends i modebranchen såvel som beriget med evnen til at pifte ethvert look op – og de mange trendy tørklæder fra Levinsky kan også anskaffes til en pris, som alle har råd til. De fordelagtige priser har ikke haft indvirkning på kvaliteten, og Levinsky er garant for accessories, som er udført i lækre, bløde materialer og beriget med smukke farver. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

20 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands