GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Line of Oslo (10)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Line of Oslo

 

Line of Oslo er resultatet af en norsk butiksejers forsøg på at tilføre modebranchen et unikt produkt, som defineres ved tidssvarende og moderigtigt dametøj til fordelagtige priser – uden at produktkvaliteten er nedprioriteret. Idéen blev delt af trendy tøjbutikker over det meste af Norge, hvorfor Line of Oslo blev lanceret i efteråret 2007 med en mission om at levere unikke kollektioner, som opfylder ovenstående krav.  

 Line of Oslos første dametøjskollektioner blev også revet væk fra hylderne, og moderigtigt og kvalitetsbevidst dametøj til fordelagtige priser havde vist sig at være en spirende succes i Skandinavien. Sidenhen er designteamet tilført endnu en kreativ sjæl, som har beriget mange kollektioner fra Line of Oslo med energi og unikt design, og kollektionerne bærer tydeligt præg af designteamets fantastiske dynamik.

 Line of Oslo finder inspiration til nyt, moderigtigt og lækkert dametøj hos den kunstneriske verden og modeikoner i modebranchen såsom Kate Moss, Mary Kate og Sienna Miller samt fra mange rejser til eksotiske destinationer over hele verden. Line of Oslo er derfor synonym med smukt og mangfoldigt dametøj, som formår at betage moderne kvinder med mange forskellige udtryk.   

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands