SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Line of Oslo (9)

 

Line of Oslo er resultatet af en norsk butiksejers forsøg på at tilføre modebranchen et unikt produkt, som defineres ved tidssvarende og moderigtigt dametøj til fordelagtige priser – uden at produktkvaliteten er nedprioriteret. Idéen blev delt af trendy tøjbutikker over det meste af Norge, hvorfor Line of Oslo blev lanceret i efteråret 2007 med en mission om at levere unikke kollektioner, som opfylder ovenstående krav.  

 Line of Oslos første dametøjskollektioner blev også revet væk fra hylderne, og moderigtigt og kvalitetsbevidst dametøj til fordelagtige priser havde vist sig at være en spirende succes i Skandinavien. Sidenhen er designteamet tilført endnu en kreativ sjæl, som har beriget mange kollektioner fra Line of Oslo med energi og unikt design, og kollektionerne bærer tydeligt præg af designteamets fantastiske dynamik.

 Line of Oslo finder inspiration til nyt, moderigtigt og lækkert dametøj hos den kunstneriske verden og modeikoner i modebranchen såsom Kate Moss, Mary Kate og Sienna Miller samt fra mange rejser til eksotiske destinationer over hele verden. Line of Oslo er derfor synonym med smukt og mangfoldigt dametøj, som formår at betage moderne kvinder med mange forskellige udtryk.   

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

9 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands