SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Line of Oslo

 

Line of Oslo er resultatet af en norsk butiksejers forsøg på at tilføre modebranchen et unikt produkt, som defineres ved tidssvarende og moderigtigt dametøj til fordelagtige priser – uden at produktkvaliteten er nedprioriteret. Idéen blev delt af trendy tøjbutikker over det meste af Norge, hvorfor Line of Oslo blev lanceret i efteråret 2007 med en mission om at levere unikke kollektioner, som opfylder ovenstående krav.  

 Line of Oslos første dametøjskollektioner blev også revet væk fra hylderne, og moderigtigt og kvalitetsbevidst dametøj til fordelagtige priser havde vist sig at være en spirende succes i Skandinavien. Sidenhen er designteamet tilført endnu en kreativ sjæl, som har beriget mange kollektioner fra Line of Oslo med energi og unikt design, og kollektionerne bærer tydeligt præg af designteamets fantastiske dynamik.

 Line of Oslo finder inspiration til nyt, moderigtigt og lækkert dametøj hos den kunstneriske verden og modeikoner i modebranchen såsom Kate Moss, Mary Kate og Sienna Miller samt fra mange rejser til eksotiske destinationer over hele verden. Line of Oslo er derfor synonym med smukt og mangfoldigt dametøj, som formår at betage moderne kvinder med mange forskellige udtryk.   

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.