Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Lisberg Jewellery

Frk. Lisberg er nyt dansk brand, som er grundlagt af Helle Lisberg. Helle Lisberg er en kreativ designer, og hun lancerede Frk. Lisberg, idet hun ønskede at udfolde sin passion for unikke former, sjove detaljer og spændende vinkler.

Smykker og accessories fra Frk. Lisberg er inspireret af Helle Lisberg som person, og alle brandets produkter er genstand for en unik historie. Derudover er accessories og smykker fra Frk. Lisberg synonym med et feminint look med rå undertoner, som fusionerer forskellige stilarter.

Derfor er Frk. Lisberg garant for et unikt sortiment af hårbånd, armbånd, øreringe, halskæder og ringe, som er såvel udført med et bohemeagtigt look som beriget med et skær af glitterrock. Smykker og accessories fra Frk. Lisberg er håndlavede og produceret i eksklusive materialer såsom guld, sølv, koralstene og ædelstene.

Det lækre sortiment af smykker og accessories har også betydet, at Frk. Lisberg er et populært brand hos modeblade og fashionistaer. Derfor pryder brandets udvalg af halskæder, ringe, øreringe og armbånd ofte såvel modemagasiner såsom Elle, Femina og Bazar som kendte personligheder – herunder Cecilie Hother, Mira Wanting, Ditte Hansen og Cecilie Frøkjær.

Fuldend dit look med smukke fingerringe fra Frk. Lisberg

Smykker er fantastiske, og de fungerer på mange måder som de perfekte prikker over alle i’erne, når du skal fuldende dit personlige look. Med smukke smykker fra Frk. Lisberg får du meget mere end traditionelle smykker, og de mange eksklusive design giver en særligt elegant kant til dit outfit. Smykkerne passer til alle kvinder, der gerne vil tilføje stilfuldt stjernestøv i form af smykker til deres outfit.

Du kan eksempelvis hurtigt sætte et feminint touch på hverdagslokket med en smuk fingerring fra det populære brand. Hos Miinto fører vi er bredt udvalg af elegante, moderne fingerringe fra Frk. Lisberg, og du kan sagtens sammensætte flere ringe i forskellige kombinationer, så du får dit eget personlige udtryk. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for spændende smykkekombinationer, og hvis du skifter én ring ud med anden, får du hurtigt et anderledes look.

Stort udvalg af halskæder, øreringe og armbånd fra Frk. Lisberg

Kan man i virkeligheden få for mange smykker? Nej, vel? Sådan tænker de fleste kvinder nok, og derfor er smykker også på mange måder den helt perfekte gave, hvis du vil forkæle en, du holder af. Med smykker fra det danske kvalitetsbrand kan du give en unik smykkegave. De mange personlige og kreative detaljer er nemlig med til at give smykkerne en særlig betydning. Giver du eksempelvis din mor eller mormor et de populære ’mor’- eller ’mormor’-vedhæng, har du med stor sandsynlighed givet en gave, der vil give smil på læben.

Foruden de ikoniske vedhæng er øreringe med diverse ædelstene også en del af det karakteristiske sortiment. Med et par øreringe med en farvet ædelsten kan du skabe et flot og feminint look. Du kan med fordel vælge et par, der kan være med til at fremhæve det særligt smukke ved netop dit ansigt. Vælg den farve, der får farven i dine øjne til at fremstå endnu stærkere, eller vælg en farve, der understreger de flotte nuancer i dit hår. Du har mange muligheder, så gå på opdagelse i vores udvalg, og find inspiration til dit look.

Bestil dine smykker hos Miinto allerede i dag, og få hurtig levering

Smykker har den fantastiske evne, at de kan være med til at fremhæve eller nedtone udtrykket i dit outfit. Til hverdag kan du eksempelvis vælge et par stilrene øreringe, et armbånd eller en halskæde for at skabe et mere afslappet hverdagslook, mens du hurtigt kan sætte et mere festligt præg på din stil ved at bruge nogle mere ekstravagante smykker.

Når du shopper smykker, kan du med fordel overveje, om du mest er til materiale i guld, sølv, rosaguld – eller måske en kombination. De fleste af øreringene, halskæderne, vedhængene og de mange andre eksklusive smykker findes nemlig i forskellige materialer, så du kan sikkert finde et smykke i netop den farve, der passer til dine ønsker.

Hvis du har fundet dine favoritsmykker fra Frk. Lisberg, kan du med fordel bestille hos os allerede i dag. Vi leverer dine produkter inden for 1-5 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af dine nye, unikke smykker.

Filter

1354 resultater

Side 1 af 14

Næste

Side 1 af 14