GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Louise Kragh (1037)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1037 Produkter fundet

Louise Kragh

Louise Kragh
Louise Kragh er et dansk brand med en stor stjerne hos stil- og kvalitetsbevidste kvinder, da det århusianske brand har en fantastisk evne til at fusionere stor kvalitet med et unikt look. Derfor er smykker fra Louise Kragh også at finde i førende modebutikker i store dele af verden, og lanceringen af nye kollektioner formår altid at forkæle fashionistaer med et spændende sortiment af smykker og accessories.

2004 var året, hvor det danske brand for første gang sendte en kollektion på gaden, og i dag er Louise Kragh klar med nye kollektioner to gange om året. Armbånd, ringe, øreringe, halskæder og nøgleringe er en del af repertoiret, og designprocessen er et studie i, hvordan nye trends fusioneres med brandets karakteristiske look – nye smykker kan, med andre ord, fremhæve eller agere kontrast til nye, moderigtige styles.

Derudover er designstilen hos Louise Kragh kendetegnet ved en smuk enkelthed og et tidløst touch, samtidig med at smykker fra det danske brand også er omgivet af en aura af feminin elegance. Nye kollektioner byder på armbånd, ringe, øreringe og halskæder, som varierer i form, farvevalg og design, der gør, at det spændende sortiment af porcelænssmykker appellerer til en bred skare af stilbevidste kvinder.
 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands