Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Louise Kragh

Louise Kragh
Louise Kragh er et dansk brand med en stor stjerne hos stil- og kvalitetsbevidste kvinder, da det århusianske brand har en fantastisk evne til at fusionere stor kvalitet med et unikt look. Derfor er smykker fra Louise Kragh også at finde i førende modebutikker i store dele af verden, og lanceringen af nye kollektioner formår altid at forkæle fashionistaer med et spændende sortiment af smykker og accessories.

2004 var året, hvor det danske brand for første gang sendte en kollektion på gaden, og i dag er Louise Kragh klar med nye kollektioner to gange om året. Armbånd, ringe, øreringe, halskæder og nøgleringe er en del af repertoiret, og designprocessen er et studie i, hvordan nye trends fusioneres med brandets karakteristiske look – nye smykker kan, med andre ord, fremhæve eller agere kontrast til nye, moderigtige styles.

Derudover er designstilen hos Louise Kragh kendetegnet ved en smuk enkelthed og et tidløst touch, samtidig med at smykker fra det danske brand også er omgivet af en aura af feminin elegance. Nye kollektioner byder på armbånd, ringe, øreringe og halskæder, som varierer i form, farvevalg og design, der gør, at det spændende sortiment af porcelænssmykker appellerer til en bred skare af stilbevidste kvinder.
 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.