Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Maison Scotch

Maison Scotch - shop jakke, jeans og blazers på Miinto.dk. Maison Scotch beriger fashionistas over hele verden med unikt modetøj, og produktlinjen er lanceret af det hollandske brand, Scotch & Soda. Scotch & Soda blev lanceret i 1980´erne, men brandet blev relanceret i 2002, og siden har det hollandske brand nydt stor succes over store dele af verden. De første mange år var Scotch & Soda synonym med modetøj til mænd, men brandet har lanceret adskillige nye produktlinjer. Maison Scotch blev lanceret i 2010, og den første kollektion kom på gaden i løbet af foråret, og der gik ikke lang tid, før fashionistas havde taget Maison Scotch til sig. Succesen er fortsat, og modetøj fra Maison Scotch nyder stor popularitet i Danmark såvel som store dele af verden.

Den store popularitet er et resultat af, at Maison Scotch er garant for produkter i høj kvalitet, som sælges til konkurrencedygtige priser.

Klassisk og elegant designstil

Designstilen hos Maison Scotch er kendetegnet ved et klassisk og elegant look med et casual touch, der kombineres med de nyeste trends i modebranchen – modetøj fra Maison Scotch er ofte også beriget med spændende detaljer, som løfter brandets modetøj til nye højder. Det er ikke kun brandets unikke design, der skaber overskrifter, idet modetøj fra Maison Scotch også er udført i kvalitetstekstiler.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Maison Scotch. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

10 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1