Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MANSTED

Mansted er et dansk brand med den kreative designer Charlotte Mansted i spidsen, og brandet sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 2002. Charlotte Mansted er en erfaren designer med en fortid hos H&M, Bruuns Bazaar, IC Company´s, Max Mara og Benetton, hvor hun var med til at føre disse brands frem til succes – men med Mansted har Charlotte Mansted skabt sit eget succesrige brand. Så forkæl dig selv med lækkert modetøj fra Mansted – det er et must-have i enhver kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.

Få et feminint og tidløst look

Designstilen hos Mansted er kendetegnet ved et feminint, tidløst look, og brandets udvalg af strikvarer er udført i kvalitetsmaterialer såsom silke, uld, kashmir, bomuld og hør, hvorfor modetøj fra Mansted er beriget med en fremragende pasform. Mansted appellerer til kvalitets- og modebevidste kvinder, der elsker strikvarer med et tidløst look og et feminint touch – strikvarer fra Mansted kan bruges sæson efter sæson. Produktsortimentet hos Mansted byder på et unikt udvalg af cardigans, trøjer, bluser, veste, kjoler og accessories, der er udført i et væld af farver og beriget med spændende detaljer. Mansted lancerer to nye kollektioner af modetøj og strikvarer hvert år, som er et hit hos fashionistas i ind- og udland – modetøj og strikvarer fra Mansted sælges i butikker i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Holland og Tyskland.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj til kvinder fra Mansted. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Mansted

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.