Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Marc Lauge

Marc Lauge er en dansk producent af modetøj, som har høstet stor anerkendelse for brandets lækre kollektioner af dametøj. Med andre ord – Marc Lauge er et brand med stor succes i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, hvor brandets unikke design og gode kvalitet betager modeelskere sæson efter sæson. Marc Lauge er lanceret af Bjarne Christensen, og brandet har mere end 30 års erfaring med design og produktion af modetøj til moderne kvinder, som formår at sætte pris på godt håndværk, samtidig med at de har rundet de 25 år.

God pasform og kvalitetstekstiler

Marc Lauge er et brand, som sætter en ære i at være leveringsdygtig i god pasform og kvalitetstekstiler – uanset om produkterne udgøres af jakker, jeans, nederdele, toppe, tunikaer eller lækre strikvarer. Derudover er Marc Lauge også garant for moderigtigt design, og brandet er klar med nye kollektioner af modetøj flere gange årligt, hvorfor Marc Lauge altid er i stand til at tilbyde mode- og kvalitetsbevidste kvinder tidssvarende dametøj, som er en afspejling af de nyeste trends i modebranchen. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Marc Lauge.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Marc Lauge. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

17 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1