GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Margit Brandt (59)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

59 Produkter fundet

Margit Brandt

Margit Brandt er navnet på en kreativ dansk designer, som er uddannet i Paris og tilbragte sine første år som designer i lære hos den karismatiske Pierre Balmain. Derefter lancerede den talentfulde designer brandet med det eponyme navn i 1965, som høstede stor anerkendelse i 60´erne og 80´erne.

Sidenhen forsvandt Margit Brandt fra spotlightet i den danske modebranche, men i 2005 blev brandet relanceret, og den moderne version af Margit Brandt nyder igen stor popularitet. Relanceringen har tilført brandet et mere tidssvarende og moderne look, som appellerer til tidens kræsne forbrugere – uden at glemme det trendsættende look fra 60´erne og 80´erne.

Derfor er Margit Brandt i dag et brand med et tidløst look, som er domineret af en feminin elegance såvel som unikke detaljer og et innovativt touch. Derudover er Margit Brandt synonym med innovative materialer, spændende farvekombinationer og enkle linjer, som kombinerer den klassiske verden med modernitet.

Derfor er Margit Brandt et brand med et unikt image over hele verden, hvor brandet nyder stor popularitet, samtidig med at Margit Brandt vandt Guldknappen i 2007 – den mest prestigefyldte designpris i Danmark.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands