Spar 10% på ALT | Kode: WOMEN10
Spar 10% på ALT | Kode: WOMEN10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Margit Brandt

Ønsker du at iklæde dig styles fra et af de stærkeste designikoner herhjemme, er Margit Brandt et brand, du bør kigge nærmere på. I de glade 70’ere skabte hun modetøj og dristige stilarter for stilbevidste kvinder i ind- og udland.

Margit Brandt var en anerkendt og dygtig designer i 60’erne og 70’erne, som blandt andet havde stået i lære hos franske Pierre Balmain. Kort herefter lancerede hun selv high-end modetøj til kvinder og indgik designsamarbejder med forskellige kendte designere i Paris og New York. Paris og New York var dengang, og er den dag i dag, modemekkaer for alle, der elsker mode. Sammen med sin mand, Erik Brandt, udfordrede de eksisterende designkonventioner med deres revolutionerende og eksklusive modetøj til kvinder. Selvom Margit Brandt ikke længere er iblandt os, lever hendes ånd i bedste velgående i hendes ikoniske design og modebrand, der blev relanceret i 2017.

Et miks af gamle og moderne stilarter

Margit Brandt forsvandt stille og roligt ud af den danske modebranche, men ikke desto mindre har hendes ikoniske design fået en opblomstring med relanceringen i 2017. I de nyere relanceringer finder du både nogle nye styles, der afspejler Margits originale tegninger fra 70’erne, men også ældre design, som er vakt til live med nye twists. Margit Brandts stilarter var revolutionerende i 70’erne og hendes kombination af klassisk elegance med ungdommelige undertoner, blæste dengang mange kvinder bagover. Denne designtilgang finder du også i de nye kollektioner, hvor Margit Brandts ønske om at udfordre de gængse designkonventioner og stilarter efterleves. De mange forskellige styles oser af skandinavisk minimalisme med et twist, og designerne bag eksperimenterer både med former, snit, farver og materialer. Margit Brandt er indbegrebet af klassisk feminint modetøj til modne og stilsikre kvinder, der ønsker at klæde sig pænt på hver dag. Enhver kvinde med en hang til eksklusiv mode kan finde inspiration i det skønne univers, der på fineste vis forener fortid med nutid.

Klassisk modetøj til den modne kvinde

Det er ikke uden grund, at Margit Brandt fik en relancering i 2017. Der er nemlig tale om ikoniske design i eksklusive og lækre materialer. Selvom brandet har fået tilført et mere moderne og tidssvarende udtryk, vil kvinder, der faldt for hendes styles i 70’erne, stadig kunne genkende de trendsættende look fra dengang. Derfor er Margit Brandt et alsidigt brand, som både kan bæres af yngre og ældre kvinder. Der vil nemlig både være dem, der falder for de nyfortolkede design, og dem, der kan genkende de oprindelige stilarter og look – og måske endda har et par af dem hængende hjemme i klædeskabet. Uanset om du er på udkig efter feminine bluser i tidløse snit, stilrene bukser i sort eller grå eller tætsiddende pencil skirts, er du både garanteret originale Margit Brandt design med unikke detaljer samt nyfortolkninger af de originale design. Fælles for de nutidige Margit Brandt kollektioner er, at de er skabt i et tidløst udtryk, der domineres af den skandinaviske minimalisme med et twist. Designerne bag har en eksperimenterende tilgang til materialer, farvekombinationer og unikke detaljer, og de formår at give de klassiske design et mere moderne islæt.

Filter

17 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1